Αποκαλύφθηκε 21 χρόνια μετά - Ο πραγματικός λόγος που δεν συνεχίστηκε το Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο Χάρης Ρώμας "έσπασε" τη σιωπή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε 21 χρόνια μετά - Ο πραγματικός λόγος που δεν συνεχίστηκε το Κωνσταντίνου και Ελένης

Το Βινύλιο το βράδυ της Παρασκευής 3/12 παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην τηλεόραση της δεκαετίας του 90. Είδαμε σειρές και διαφημιστικά που άφησαν εποχή και συζητιούνται μέχρι και σήμερα. Στον αέρα μέσω skype λοιπόν, βγήκε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος μίλησε για την αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η εν λόγω σειρά να πούμε πως προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 σε επανάληψη μέχρι και σήμερα και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα σε τηλεθέαση. Για παράδειγμα χθες σημείωσε 19% σε δυναμικό κοινό κάνοντας "σκόνη" τα προγράμματα που έπαιζαν την ίδια ώρα απέναντι της.

Η σειρά όμως μετά το τελευταίο επεισόδιο το 2000 δεν συνεχίστηκε ποτέ! Η ηθοποιός και σεναριογράφος του Κωνσταντίνου και Ελένης αποκάλυψε το λόγο.

Για αυτό δεν συνεχίστηκε ποτέ το Κωνσταντίνου και Ελένης

«Εκείνη την εποχή άκουγα πολλές.. σειρήνες και προειδοποιήσεις του καλλιτεχνικού κινδύνου και είχα επηρεαστεί πάρα πολύ. Η σειρά δεν συνεχίστηκε για τρίτη χρονιά γιατί και η Ελένη Ράντου άκουσε τους καλοθελητές που μας λέγανε ότι σαν ηθοποιοί θα μείνουμε πάντα η Κατακουζίνα και η Γκαρσόνα. Κι έτσι η Ελένη μου είπε να το σταματήσουμε αν και όπως έχει διαρρεύσει, μας έδιναν πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά για να συνεχίσομε τη σειρά και τα επόμενα χρόνια», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στην Φάρμα!

Ταλαντούχο, εργατικό, ευφυή και με πολύ χιούμορ τον χαρακτηρίζουν οι συνεργάτες του στην παραγωγή της «Φάρμας». Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες πια και συμμετέχει στο δημιουργικό της ομάδας, στο νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1, έχει γράψει την δική του ιστορία την ιδιωτική τηλεόραση. Ακόμη και σήμερα, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που συμμετείχε κερδίζει στους πίνακες τηλεθέασης τον ανταγωνισμό.

Στη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr