Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Άστραψαν όλα τα φλας πάνω της - Με μαύρο σύνολο στο πλευρό του Μητσοτάκη

Περπατούσαν αγκαζέ στο δρόμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Άστραψαν όλα τα φλας πάνω της - Με μαύρο σύνολο στο πλευρό του Μητσοτάκη

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη κάθε λεπτό για να τον στηρίζει βρίσκεται η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Έτσι και σήμερα 4/12, που ο πάπας Φραγκίσκος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί, το ζευγάρι περπάτησε αγκαζέ.

Στις 12:30 ο Πάπας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο και η σύζυγός του που τον συνόδευσε ήταν άκρως εντυπωσιακή και σικάτη μέσα στο μαύρο σύνολο της.

Επέλεξε να φορέσει μαύρη μίντι φούστα με σετ κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκή μπλούζα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με κλασικές γόβες και τσάντα χειρός.

Οι φωτογραφίες Μαρέβας - Κυριάκου Μητσοτάκη

Μαρέβα Μητσοτάκη Κυριάκος εμφάνιση

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Κυριάκος Μητσοτάκης Προεδρικό Μέγαρο

Βυθισμένοι στην θλίψη Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Συντετριμμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το ζευγάρι βυθίστηκε στην θλίψη με την είδηση πως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρά μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Η Φώφη με γενναιότητα και αξιοπρέπεια πορεύτηκε σε όλη της σταδιοδρομία. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισε και τις δοκιμασίες της υγείας της. Αποτέλεσε, έτσι, σύμβολο θάρρους και πίστης για πολλές γυναίκες. Θα την θυμόμαστε για πάντα έτσι όπως εκείνη ήθελε: όρθια και γελαστή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε και ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του, όπου έγραψε:

«Με θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Την αποχαιρετώ με σεβασμό. Αλλά και πλημμυρισμένος από τις σκέψεις που προκαλεί ο τόσο άδικος και πρόωρος χαμός της. Γιατί η πολιτική υπάρχει για να είναι, πριν απ’ όλα, ανθρώπινη.

Η Φώφη υπήρξε ένας μαχητής της ζωής, πολεμώντας με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες της υγείας της και τον εχθρό που χτύπησε την οικογένειά της. Και έμεινε όρθια ως το τέλος, υπηρετώντας το καθήκον της. Έγινε, έτσι, σύμβολο θάρρους για όλες τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

«Κι έναν πόντο πιο ψηλά να πάτε άνθρωποι, ευχαριστώ θα σας πει ο Θεός», έγραψε ο αγαπημένος της ποιητής Οδυσσέας Ελύτης. Και η Φώφη ήταν ένας άνθρωπος που, πράγματι, ανέβηκε πολύ ψηλά.

Στα θερμά συλλυπητήρια όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων προς τα παιδιά, τον σύζυγο και τους δικούς της ανθρώπους, προσθέτω και τα δικά μου».