"Κόλαφος" ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τι ριάλιτι είναι αυτά που κάνει φέτος ο ΣΚΑΙ;»

«Αγαπάω το κανάλι κι ας φαίνεται ότι έχω ένα άχτι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Με αφορμή την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον κορωνοϊό καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί, μίλησε το Σάββατο 4/12 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα γκουντ».

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: Στην πρώτη περιπέτεια με την υγεία μου, με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο. Έκτοτε πίστευα ότι αυτό ήταν μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα και πως από εκεί και πέρα θα χαιρόμουν.

Δεν πίστευα ότι άλλες δύο φορές θα έκανα το ίδιο εγχείρημα. Άρα η γάτα που έχω, από τις εφτά ζωές μέσα μου έχει καταναλώσει τις τρεις. Και συνέχισε λέγοντας: «Αγαπάω τον ΣΚΑΙ κι ας φαίνεται ότι του έχω ένα άχτι.

Τι ριάλιτι είναι αυτά που κάνει φέτος ο ΣΚΑΙ βρε παιδιά; Τα μαγειρικά; Τι αποτυχία είναι αυτή με τα μαγειρικά ριάλιτι… Το έχουμε το μαγειρικό τι την θέλετε την επανάληψη… Το Survivor γιατί πήγε καλά; Αν φέτος μου κάνει μια «θλιβερή» επανάληψη, δεν θα πάει καλά. Θεωρητικά το λέω. Η μουσική εκπομπή πέρσι με άφωνα παιδιά τι ήταν αυτό;».

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε θέση στην κόντρα Τσαλίκη - Γκουντάρα: «Αυτός που δεν έχει δίκιο και τα έκανε όλα είναι ο...»

Όπως ήταν προγραμματισμένο ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν θα βρισκόταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Ωστόσο, τα προβλήματα της υγείας του το κράτησαν μακριά καθώς χρειάστηκε αρκετές φορές να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Πλέον, έχει πάρει εξιτήριο και ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στην τηλεόραση.

Μέσα σε όλα, μιλώντας με την Κατερίνα Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε σε πολύ καλή διάθεση και έδωσε τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του. Στη συνέχεια και πάντα ενημερωμένος δεν δίστασε να πάρει θέση και να αναφερθεί για την κόντρα Τσαλίκη - Γκουντάρα.

«Αυτός που δεν έχει δίκιο και τα έκανε όλα είναι ο ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης δεν φταίει για τον ΣΚΑΪ. Η φράση για τα ψυχολογικά ήταν άτυχη αλλά πρέπει να προσέχουμε στην τηλεόραση. Ο Τσαλίκης έγινε λίγο εριστικός και το προσωποποίησε στον Γρηγόρη»

Καταπιάστηκε όμως και με το Bachelor ενώ άφησε και αιχμή για τη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη ότι είναι ο «καλύτερος παρουσιαστής». «Πράγματα που και εντατική που πέρασα με έκαναν να γελάω».