Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση για τηλεόραση. Εγώ θέλω οι άλλοι θέλουν;»

«Μετά από μία ηλικία μας έχουν λίγο…»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση για τηλεόραση. Εγώ θέλω οι άλλοι θέλουν;»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/12 η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για το πως αποφάσισε να μπει στα νερά της κωμωδίας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε συγκλονίζει με την αποκάλυψη που είχε κάνει.

Οι δηλώσεις της Κατιάνας Μπαλανίκα

«Βρέθηκα στην κωμωδία από το πουθενά. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού έλεγε “Εσύ Κατιανούλα μου πρέπει να παίζεις Τσέχωφ είσαι για αυτά και αυτά έπαιζα στη σχολή».

«Εγώ θέλω οι άλλοι θέλουν; Δεν μου πρότειναν κάτι. Κάτι έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τις “Σέρρες” αλλά δεν μπορούσα να πάω επειδή είχα μία δυσκολία με το πόδι μου. Μετά από μία ηλικία μας έχουν λίγο…».

«Υποθέτουμε ότι είναι καλά» - Η Κατιάνα Μπαλανίκα "σπάει" τη σιωπή της για τον Γιώργο Μαρίνο

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (2/11) η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Μαρίνο, ξεκαθαρίζοντας πως εδώ και πολύ καιρό δεν έχει καμία επαφή μαζί του.

Η αγαπημένη ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου, ωστόσο εξήγησε πως πλέον δεν έχει κανένα νέο για εκείνον, παρά μόνο ότι βρίσκεται μαζί με μία οικογένεια που τον προσέχει. Εδώ και αρκετό καιρό, πολλοί είναι οι άνθρωποι από τον κύκλο του Γιώργου Μαρίνου που ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν επαφές μαζί του.

«Δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κοντά σε μια οικογένεια που είναι φίλοι και τον αγαπάνε και δεν έχουμε επαφή. Υποθέτουμε ότι είναι καλά. Προφανώς είναι επιλογή του.

Όταν κατάλαβα ότι δεν θέλει, γιατί αν ήθελε… Εγώ ξέρεις, όταν κάποιος δεν θέλει υποχωρώ. Δεν επιμένω. Σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.