Πέτρος Πυλαρινός: Ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στην σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου για τα γενέθλιά της

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέτρος Πυλαρινός: Ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στην σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου για τα γενέθλιά της

Η σημερινή ημέρα για την Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι άκρως ιδιαίτερη καθώς η ίδια έχει τα γενέθλιά της. Μάλιστα, όπως είναι λογικό, έχει δεχτεί πολλές ευχές μέσα από τα social media της όπου είναι αρκετά ενεργή.

Ανάμεσα στα άτομα που της ευχήθηκαν ήταν και ο αγαπημένος της σύντροφος, Πέτρος Πυλαρινός με τον οποίο είναι αρκετό καιρό μαζί. Έτσι, ο ίδιος θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά Βαλινάκο».

Να τονίσουμε πως την Βάλια Χατζηθεοδώρου την βλέπουμε τον τελευταίο καιρό στο The Voice αφού πήρε την θέση της Λάουρας Νάργες μετά από την οικειοθελή αποχώρησή της από τον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ.

Η τρυφερή ανάρτηση του Πέτρου Πυλαρινού για την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Ανάρτηση Πέτρου Πυλαρινού

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πέτρος Πυλαρινός - Παντρεύεται με την Βάλια Χατζηθεοδώρου;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και στο αν τελικά έχουν σκοπό να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη Σύμη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχει φωνή, έχει voice θα απαντήσει μόνη της. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα μας ο γάμος όχι. Καλά τα σιχαίνομαι αυτά έχεις πετύχει τον άνθρωπο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πυλαρινός.