Στο νοσοκομείο και η σύζυγός του Γιώργου Τράγκα, Μαρία

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο και η σύζυγός του Γιώργου Τράγκα, Μαρία

Ο Γιώργος Τράγκας και η σύζυγός του Μαρία Καρρά περνάνε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς και οι δυο διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ο δημοσιογράφος όμως βρίσκεται σε πιο άσχημη κατάσταση καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο 4/12 καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, ενώ αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας χρειάστηκε να μπει στην Εντατική.

Στο νοσοκομείο και η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται με πνευμονία και η σύζυγος του, Μαρία Καρρά, η οποία είναι επίσης ανεμβολίαστη.

H ανακοίνωση του Γιώργου Τράγκα για τον κορωνοϊό

Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.

Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα...

Posted by Giorgos Tragas / Γιώργος Τράγκας on Tuesday, November 30, 2021