Απίστευτο ξέσπασμα υπέρ του Παύλου Χαϊκάλη - «Καλά κάνει που επιστρέφει στο θέατρο»

«Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο ξέσπασμα υπέρ του Παύλου Χαϊκάλη - «Καλά κάνει που επιστρέφει στο θέατρο»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα υπέρ του Παύλου Χαϊκάλη έκανε ο Μιχάλης Ρέππας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς του MEGA Συμπέθεροι από τα Τίρανα, που σημειώνουν τεράστια επιτυχία μίλησε έξω από τα δόντια.

«Ο Θανάσης και ‘γω ποτέ δεν έχουμε δεδομένο κανέναν θεατή για τις δουλειές μας. Πάντα έχω μεγάλη αγωνία για τις δουλειές μου και όσο περνούν τα χρόνια έχω ακόμα μεγαλύτερη. Είχαμε αγωνία για τους Συμπέθερους. Η τηλεόραση δεν είναι το ίδιο με το θέατρο... Συναισθηματικά θέλω να συνεχίσει η σειρά, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν πρέπει», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος διαμαρτυρόμενος για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τις θεατρικές αίθουσες, προκαλώντας σάλο, ανέφερε: «Δεν έχω κάτι να σχολιάσω για τον Άρη Σερβετάλη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Συνεργάζομαι με ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχω θέμα».

To ξέσπασμα του υπέρ του Παύλου Χαϊκάλη

«Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό για το οποίο κατηγορείται κάποιος είναι αλήθεια αν δεν τελεσιδικήσουν τα πράγματα... Για τον Παύλο Χαϊκάλη δεν έχω ακούσει καμία αποκάλυψη, ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει; Φυσικά και θα συνεργαζόμουν μαζί του, καλά κάνει που επιστρέφει στο θέατρο», είπε.

Έντονες αντιδράσεις στη Κύπρο για την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Χαϊκάλης

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ένα από τα πρόσωπα της υποκριτικής, που κατηγορήθηκαν με την έναρξη του ελληνικού Metoo. Για αρκετό καιρό εξαφανίστηκε από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα μετά και από την πολυσυζητημένη συνέντευξή του στη Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο πήρε την απόφαση να επιστρέψει.

Από τις 25 Δεκεμβρίου θα τον βλέπουμε στη παράσταση «Νικοτιτανικός» με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Σύμφωνα με τα όσα γραφόντουσαν μάλιστα, από την πρώτη μέρα προπώλησης των εισιτηρίων, η παράσταση έχει γίνει ανάρπαστη. Από τα 30 χιλιάδες εισιτήρια που έχουν εκδοθεί, ειπώθηκε ότι τα 13 χιλιάδες έχουν προπωληθεί μέσα στα τρεις πρώτες μέρες.

Η Μαριάννα Παφίτη λοιπόν, Κύπρια ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και χαρακτήρισε την κίνηση του Παύλου Χαϊκάλη «αρπαχτή»!

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι έχουν προπωληθεί τα εισιτήρια που έχουν αναφερθεί… Καταδικάζω την επιλογή του κύπριου επιχειρηματία αν φέρει την παράσταση στην Κύπρο. Είμαστε ένα νησί που δίνουμε συγχωροχάρτια… Ο Χαϊκάλης έχει καταδικαστεί στη δημόσια συνείδηση...», είπε και ξέσπασε.