Γιάννης Λιγνάδης για την επιστολή του στον Χατζάκη: «Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από αυτά που έγραψα...»

«Εάν χρειαστεί θα επανέλθω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Λιγνάδης για την επιστολή του στον Χατζάκη: «Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από αυτά που έγραψα...»

Με αφορμή την μακροσκελή επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Λιγνάδης στον Σωτήρη Χατζάκη, ο ίδιος μίλησε δύο ημέρες αργότερα στην εκπομπή «Open Weekend» το Σάββατο 4/12.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει να πει κάτι περισσότερο από αυτά που έγραψε στην επιστολή του για τον Σωτήρη Χατζάκη και πως αν χρειαστεί θα επανέλθει.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Open Weekend»

«Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από αυτά που έγραψα στην επιστολή μου. Εάν χρειαστεί θα επανέλθω» ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λιγνάδης στην πρωινή εκπομπή.

«Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός» - Η σκληρή απάντηση του Σωτήρη Χατζάκη στον Γιάννη Λιγνάδη

Ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει στον Γιάννη Λιγνάδη μετά την επιστολή που έστειλε στην οποία κατηγόρησε τον ηθοποιό για υποκρισία (δείτε εδώ όσα έγραψε).

«Κατ’ αρχήν συλλυπητήρια στα παιδιά για τον θάνατο της μητέρας τους. Καταλαβαίνω όσα λέει ο Γιάννης γιατί θέλει να υπερασπιστεί τον αδερφό του. Όμως πάνω στη στενοχώρια του, υπερβάλλει και θυμώνει με έναν τρόπο που δε θα βοηθήσει τον αδερφό του.

Ήμουν πράγματι πολύ φίλος με τον πατέρα τους γιατί τα παιδιά ήταν μικρά. Ήταν και δάσκαλός μου. Όμως υπάρχει και η κοινωνία, το κοινό μέτρο και η κοινή γνώμη, που έχει θορυβηθεί, έχει υποστεί έναν κλονισμό με αυτά που φέρεται να έχει κάνει ο Λιγνάδης. Το κίνημα #metoo, το οποίο μέσα στο κείμενό του ο Γιάννης Λιγνάδης αποδοκιμάζει κατά κάποιον τρόπο δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε σαν ραπανάκι ξαφνικά. Φύτρωσε γιατί γεννήθηκε από τη βία κάποιων ανθρώπων.

Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός, άλλο ο ερωτισμός και άλλο η παρενόχληση. Δεν είμαστε υπέρ ενός θεάτρου όπου θα φοβάται ο άλλος να φλερτάρει αλλά είμαστε υπέρ ενός θεάτρου που δε θα κακοποιείται εργασιακά και σεξουαλικά κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Χατζάκης.