Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Το ανακοίνωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «My style rocks», γνωρίσαμε για πρώτη φορά την μελαχρινή καλλονή, Ιωάννα Σιαμπάνη. Η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια είναι άκρως ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της θέλησε να αποκαλύψει μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς ο σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας της έκανε πρόταση γάμου.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Σιαμπάνη

«Ο Τζίμης είναι ο σύντροφός μου αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε επισημοποιήσει και τη σχέση μας. Μου έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων μου. Δεν έχω προλάβει ούτε ναι θα πω! Ήταν κάτι το οποίο και οι δύο το περιμέναμε, οπότε το ένιωσε και το είπε πολύ όμορφα. Χάρηκα πολύ».

Δείτε τι μάσκες φτιάχνει η Ιωάννα Σιαμπάνη - "Με κατηγόρησαν..."

Στην κάμερα του Open μίλησε η Ιωάννα Σιαμπάνη από το My Style Rocks που μας είπε μεταξύ άλλων ότι φτιάχνει μάσκες. Μάλιστα η ίδια έκανε και μια αποκάλυψη για το τι έγραψαν στην σελίδα της εταιρίας που έχει. Αδιανόητο!

Μάσκες για τον κορωνοϊό φτιάχνει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks η οποία έδειξε μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε τις δημιουργίες της. Μάλιστα ορισμένες από αυτές έχουν επάνω τους και στρας ενώ η ίδια μίλησε στο Open και για την τιμή στην οποία τις διαθέτει.

Η πρώην παίκτρια μας έδειξε δε και μια μάσκα που έχει επάνω της στρας. "Είναι και για το βράδυ της είπε η δημοσιογράφος με εκείνη να απαντά "εννοείται"!'

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είπε χαρακτηριστικά ότι οι μάσκες της κοστίζουν από 15 ως και 25 ευρώ ανάλογα και με το ύφασμα, ενώ ρωτήθηκε και για το αν φοβάται ότι θα δεχτεί κριτική για την τιμή αυτή, όπως έγινε και με τις μάσκες που φτιάχνει ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος να σας πούμε ότι έγινε έξαλλος και απάντησε με ανάρτηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε. Δείτε εδώ τα όσα ανέφερε. Έβγαλε καπνούς.

Ακόμα αποκάλυψε ότι κάποιος έγραψε ένα ποστ στη σελίδα της εταιρίας της λέγοντας ότι η ίδια τις παίρνει πολύ φτηνά από την Κίνα και τις πουλάει πιο ακριβά εδώ. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα είπε.