Ντέπυ Γκολεμά: «Yπάρχουν τηλεσκουπίδια και πάντα θα υπάρχουν...Δεν θα έβλεπα με τίποτα την εκπομπή της Καγιά»

«Από την ελληνική τηλεόραση λείπει το μέτρο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ντέπυ Γκολεμά: «Yπάρχουν τηλεσκουπίδια και πάντα θα υπάρχουν...Δεν θα έβλεπα με τίποτα την εκπομπή της Καγιά»

Στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά η οποία μίλησε μέσα σε όλα για τα τηλεοπτικά φαινόμενα αλλά και την πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Ντέπυς Γκολεμά

«Έρχεται μια περίοδος που θα δούμε πολλά πράγματα, για τα οποία δεν είμαστε πολύ περήφανοι, αφού πολλά από αυτά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταθερή αξία αλλά δεν μου κάνει πια εντύπωση. Όταν έχεις εξαντλήσει πάρα πολλά τι να πεις;. Την εκπομπή της Βίκυς Καγιά (σ.σ. το Shopping Star) δεν θα την έβλεπα με τίποτα.».

«Yπάρχουν τηλεσκουπίδια και πάντα θα υπάρχουν. Δεν θέλω να αναφερθώ γιατί για να χαρακτηρίσεις μια εκπομπή σκουπίδι πρέπει να αναλάβεις και τις ευθύνες και είμαι πολύ μεγάλη πια».

Μάλιστα, όσο για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Το συναίσθημα της μοναξιάς που έφερε με φόβισε πάρα πολύ. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με πήρε τηλέφωνο για περαστικά παρά την κόντρα μας».

Ξέσπασε η Ντέπυ Γκολεμά για το The Bachelor - «Είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα 21/9 η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά για τις εκπομπές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στον τομέα της μυθοπλασίας θα εκπλαγούμε ευχάριστα. Θα έχει ο τηλεθεατής τα βράδια του μια ευχάριστη απασχόληση» και πρόσθεσε: «Οι τηλεθεάσεις αυτή την εποχή δεν έχουν καμία σημασία, τον Οκτώβριο θα δούμε που θα κάτσει η μπάλα».

Και αναφέρθηκε στην πρωινή ζώνη του MEGA λέγοντας ότι ο σταθμός έχει χτίσει ένα «μπετόν αρμέ». «Η Ελεονώρα τα πάει πολύ καλά, το ίδιο και η Δανάη σε σχέση με πέρυσι. Και αυτό γιατί έχει πάρει άλλη ροή γιατί ο κόσμος έχει πάρει μια άλλη ροδή.».

«Η Ζήνα είναι πάντα σταθερή αξία. Στην Τατιάνα δεν θα κάνει καλό η αλλαγή της ώρας αλλά θα το παλέψει. Είναι μαχητής. Η Ελένη είναι η Ελένη. Δεν θα συζητήσουμε κάτι άλλο. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Τον Νίκο τον αγαπώ εξαιρετικά για το χιούμορ του και για το μυαλό του. Φέτος θα είναι το Καλό Μεσημεράκι ένα από τα καλά που θα έχει ο ΣΚΑΙ. ΝΑ κάνει το σταυρό του ο ΣΚΑΙ που έχει τον Νίκο».

Τέλος, χαρακτήρισε αισχρό το Big Brother, όπως και το Bachelor. «H παρουσίαση του Big Brother σαν φιλοσοφία και σαν κόνσεπτ μοιάζει με τη δεκαετία του ’60, αν και είναι μια χαρά παιδιά. Το Bachelor είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης».