Επανασύνδεση για συμμετέχουσα του J2US - Μιλούσε με άλλες αλλά τον συγχώρεσε

"Έδωσα δεύτερη ευκαιρία, γιατί η αγάπη μου είναι ανιδιοτελής"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επανασύνδεση για συμμετέχουσα του J2US - Μιλούσε με άλλες αλλά τον συγχώρεσε

Τον χωρισμό της με τον σύντροφό της, Βίκτωρα έπειτα από 6 μήνες σχέσης αποκάλυψε πριν μερικά 24ωρα η Super Κική, καθώς έμαθε πως εκείνος μιλούσε και με άλλες.

«Έχω χωρίσει. Μου έστειλαν screenshot τις συνομιλίες του με άλλες και χώρισα. Και του ‘xα πει από την αρχή «Πρόσεξε το Instagram επειδή είναι η δουλειά μου. Για ποιο λόγο να λέει η καθεμιά “Α, μιλάω με τον γκόμενο της Super Κικής”;». Γιατί δεν θα πουν ποτέ το όνομά σου», είπε μεταξύ άλλων.

Η αποκάλυψη της Super Κική για τον σύντροφό της

Ωστόσο, η Super Κική αποκάλυψε μέσα από τα παρασκήνια του J2US, πως είναι ξανά μαζί με τον Βίκτωρα και πως αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

«Τα ξαναβρήκαμε. Έδωσα δεύτερη ευκαιρία, γιατί η αγάπη μου είναι ανιδιοτελής. Επέμενε πολύ και το σκέφτηκα και εγώ. Είναι και η πρώτη φορά που το κάνω και συγχωρώ κάποιον. Σήμερα μου έστειλε μήνυμα πως με αδίκησαν οι κριτές» είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Super Κική τα ξανά βρήκε με τον πρώην της

«Ήταν πολύ βαρύ το περιστατικό, πήγαινε για βιασμό» - Η περιγραφή της Super Κικής για την παρενόχληση που δέχθηκε

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/11) η Super Κική, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρή ηλικία.

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα, έφτασε ένα βήμα πριν τον βιασμό, και κατάφερε να το αποφύγει με πολύ δύσκολο τρόπο.

«Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ το περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, οριακά, την γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα βασικά, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε, όσο αφορά τον άλλον, δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε.

Προσπάθησα εξηγήσω πως συνέβαινε αυτό τι θα γινότανε μετά γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν θα έμενε τίποτα κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.