Ανθή Βούλγαρη: «Με τον Ιορδάνη δε δέσαμε από την αρχή - Με έπιαναν τα κλάματα»

«Είχαμε πολλές συγκρούσεις, με έχει τσιτώσει πάρα πολλές φορές»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: «Με τον Ιορδάνη δε δέσαμε από την αρχή - Με έπιαναν τα κλάματα»

Στο πλατό της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Δευτέρας 6/12. Η γνωστή δημοσιογράφος αλλά και παρουσιάστρια αναφέρθηκε για τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο καθώς η ίδια αποκάλυψε πως υπήρξαν εντάσεις αναμεσά τους παλιότερα.

Οι δηλώσεις της Ανθής Βούλγαρη

«Με τον Ιορδάνη δε δέσαμε από την αρχή. Την πρώτη χρονιά που γνωριστήκαμε, που εγώ έκανα τη στήλη με τα social media, μου έλεγε “τι είναι αυτά, τι θα λέμε τώρα, τα νέα του Youtube;” με τον καιρό όμως το βρήκαμε. Είχαμε πολλές συγκρούσεις, με έχει τσιτώσει πάρα πολλές φορές, με έχει νευριάσει πάρα πολύ.

Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο. Στην αρχή όταν με τσίτωνε έκλαιγα από τα νεύρα μου επειδή και λόγω σεβασμού δε μπορούσα να του απαντήσω…

Στην αρχή αντιμετώπισα δυσπιστία από πολιτικούς κυρίως, μπορεί να τους ρωτάς και να μη σου απαντάνε, ή να μη σου απευθύνουν τον λόγο. Μπορεί να έκανα εγώ την ερώτηση και να έλεγαν “κύριε Χασαπόπουλε”»

«Όποιος παρακολουθεί την εκπομπή ξέρει πολύ καλά ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, αν δει απλά ένα απόσπασμα μπορεί να βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Αν θες να κρίνεις κάτι πρέπει να το δεις ολοκληρωμένα.

Όταν μπήκα στη δουλειά και ξεκίνησα να παρουσιάζω είπε ότι θα είμαι αληθινή και είμαι αληθινή όπως και ο Ιορδάνης, δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ».

"Αν αυτό ενόχλησε κάποιους..." - Η δημόσια συγγνώμη της στον αέρα του MEGA

Σε μια δημόσια συγγνώμη μέσα από την σημερινή (18/11) της εκπομπής προχώρησε η Ανθή Βούλγαρη, μετά το σάλο που προκλήθηκε με την ίδια να χορεύει την ώρα που σχολίαζαν τα κρούσματα και θανάτους από τον κορωνοϊό.

Η πρώτη που αντέδρασε αρνητικά ήταν η Αθηναϊς Νέγκα, η οποία σχολίασε την κίνηση της παρουσιάστριας αρκετά απρεπή. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (18/11) η Ανθή Βούλγαρη κατάλαβε πως εν μέρει ήταν μια λάθος στιγμή για αυτό και έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος» είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη.