Ελένη Μενεγάκη: Αποθεώθηκε από τον Αντώνη Κανάκη και εκείνη έδωσε την δική της απάντηση - «Μεγαλώνω όμορφα…»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποθεώθηκε από τον Αντώνη Κανάκη και εκείνη έδωσε την δική της απάντηση -  «Μεγαλώνω όμορφα…»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/12 η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε για άλλη μια φορά τους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Ελένη».

Ωστόσο, ο γνωστή παρουσιάστρια αυτή τη φορά θέλησε να στείλει on air ένα μήνυμα στον Αντώνη Κανάκη αλλά και στην υπόλοιπη παρέα με αφορμή τα όσα ανέφερε οι ίδιοι στην εκπομπή «Βινύλιο». Ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η πάντα όμορφη και κούκλα Ελένη. Νομίζω σήμερα είναι πιο όμορφη».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

«Άκουσα τα σχόλιά σου Αντώνη και… Χρήστο Κιούση! Τα άκουσα ότι μεγαλώνω… όμορφα Μερσί! Και συ και συ και συ Αντώνη και στην υπόλοιπη παρέα τα φιλιά μου».

Θέλει να φέρει τη μαμά της στην εκπομπή - «Θέλω να τη δω να...»

Με αφορμή την off road διαδρομή που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας με τη μητέρα του για την εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της τη μεγάλη της επιθυμία να φέρει μία μέρα και τη δική της μητέρα, Ζέτα Μισόκαλου, στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγο είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Σάββα Πούμπουρα για το μπέρδεμα που έγινε στην εκπομπή με το όνομά του και στη συνέχεια μίλησε για το πόσο πολύ θα ήθελε να δει τη μητέρα της να κάνει κάτι τόσο extreme όσο η μαμά του συνεργάτη της.

«Πολύ θα ήθελα να δω τη μάνα μου σε κάτι τέτοιο… Δεν ξέρει να οδηγεί, θα ακούτε τα ουρλιαχτά της… Είναι πιο ατρόμητη από εμένα! Το τιμόνι και το τσιγάρο δεν τα ξέρει… Θα φέρω και τη μαμά μου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.