"Κόλαφος" η Νένα Μεντή: «Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα... Έχουμε αποβλακωθεί»

«Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Νένα Μεντή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για τον αγαπημένο της εγγονό ενώ από την άλλη χαρακτήρισε την τηλεόραση αποτρόπαιη και τα ριάλιτι προσβλητικά. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε "ανοίξει" την καρδιά της και είχε μιλήσει για τον πρώτο της σύζυγο ο οποίος έφυγε μόλις στα 34 του χρόνια.

Οι δηλώσεις της Νένας Μεντή

«Η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν μία σπάνια, τολμηρή και ελεύθερη γυναίκα που έκανε ότι ήθελε και όχι της επιβάλλανε. Για μένα αυτό είναι ευτυχία στον άνθρωπο, να κάνει αυτό που θέλει χωρίς φραγμούς.

Ο ηθοποιός στο θέατρο σπάνια έχει επιλογή, του τα «βάζουν» τα πράγματα. 15 χρόνια τώρα περνάω μία περίοδο στη ζωή μου πιο τυχερή και αυτόνομη, μπορώ να επιλέγω. Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα. Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει πάρα πολύ και δεν παίρνουμε πρέφα ότι συμβαίνει αυτό.

Έχουμε αποβλακωθεί. Τα μισά είναι απαράδεκτα… Την τηλεόραση δεν την πετάει, αλλά εκείνο που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι το θέατρο, γιατί ο θεατής σε βλέπει ζωντανό επί σκηνής και ο ηθοποιός έχει τη δυνατότητα να του μεταφέρει συναισθήματα.».

Λίγα λόγια για την Νένα Μεντή

νένα μεντή ευτυχία

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1966). Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το ίδιο έτος με το θίασο της Κατερίνας Ανδρεάδη στο έργο "Μαθήματα ηθικής" και ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1970. Πατέρας της ήταν ο συνθέτης Σπήλιος Μεντής και θείος της ο κωμικός ηθοποιός Κώστας Μεντής. Ξάδερφός της είναι ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Υπήρξε σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Στυλιάρη. Σύντροφος της είναι ο επίσης ηθοποιός Σταύρος Μερμήγκης, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Μαρία.