Η Γη της Ελιάς: Τα "έχασε" η Μενεγάκη με την σκηνή που δεν θα δούμε ποτέ

Η έκπληξη του Τσαρουχά στην κάμερα την άφησε άναυδη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Τα

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/12 ο Αλέξανδρος Μαρτίδης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την σειρά «Η Γη της Ελιάς» όπου πρωταγωνιστεί μιας και έδωσε ένα δυνατό spoil.

Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε, εμφανίστηκε επίσης στην κάμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος υποδύεται στη σειρά, τον Στάθη. Δεν ήθελε πολύ η Ελένη για να "τρελαθεί".

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να χαζέψουμε τη σκηνή αυτή! Αυτό το πλάνο γιατί στη σειρά δεν θα σας δούμε ποτέ έτσι! Εσείς οι δύο είστε αντίπαλοι…».

To spoil για την Γη της Ελιάς

Λίγο αργότερα ο Πασχάλης απάντησε χαρακτηριστικά: «Πού ξέρεις τι θα γίνει; Πού ξέρεις τι θα γράψει η Βάνα Δημητρίου; Είμαστε αγαπημένοι στα γυρίσματα… Τέτοιοι είστε, περιμένετε να αρπαχτεί ο αστυνόμος με τον Στάθη!

Εγώ spoiler δεν κάνω, ένα θα σου πω αυτή τη στιγμή και οι δυο είμαστε στο σπίτι της Ιουλίας…» και τότε η παρουσιάστρια ταράχτηκε «πλάκα μου κάνεις! Άνοιξε το πλάνο! Άνοιξε να δω…. Είσαστε μέσα και οι δύο;».

Η Βασιλική το σκάει μέσα στην νύχτα με το μωρό στην κοιλιά της

Η Βασιλική λέει ένα ψέμα για να καλύψει τον λόγο για τον οποίο παίρνει βιταμίνες και σίδηρο, αλλά οι γονείς την δεν την πιστεύουν. Eτσι ο Στάθης την πηγαίνει με το ζόρι να κάνει εξετάσεις αίματος. Στο μεταξύ η Αρετή δείχνει ανήσυχη καθώς σκέφτεται αμέσως το ενδεχόμενο να είναι έγκυος η κόρη της και είναι αποφασισμένη να το ερευνήσει. Μετά από όλα αυτά η Βασιλική και ο Φίλιππος, βλέποντας ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν, αποφασίζουν να το σκάσουν για την Αθήνα.

Τα spoiler για την αγαπημένη σειρά πέφτουν σαν βροχή και μάλιστα ένα από αυτά κατάφερε να σοκάρει και τη Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της.

Πριν όμως φύγουν, η Μυρτάλη ενημερώνει τη Βασιλική ότι η Αρετή υποψιάζεται την εγκυμοσύνη της κι έτσι η Βασιλική οργανώνει εσπευσμένα τη φυγή της. Το ίδιο βράδυ αφήνει σημείωμα πως φεύγει από το σπίτι, αλλάζει κινητό, ενημερώνει την Αννα και ξεκινά τη νέα της ζωή στην Αθήνα. Στο μεταξύ ο Στάθης και η Αρετή δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το έσκασε ξανά η κόρη τους και υποψιάζονται πως έχει κάποιο δεσμό. Η Μυρτάλη, που ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος.

Λίγα 24ωρα αργότερα η Βασιλική αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής και τηλεφωνεί στον Στάθη, αλλά ο πατέρας της αντί να ανακουφιστεί που την ακούει και είναι καλά, εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά της, καθώς θεωρεί πως η Βασιλική γύρισε την πλάτη στην οικογένειά της αναίτια. Στο μεταξύ φεύγει και ο Φίλιππος για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει ένα ξέγνοιαστο διήμερο με τη Βασιλική.