Στιγμές ευτυχίας για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο

Οι τρυφερές στιγμές με την Γαία Μερκούρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο

Ο Άγγελος Λάτσιος περνάει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά του (δείτε εδώ τις ευχές της Ελένης Μενεγάκη), ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Μέσα σε όλα ωστόσο έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του σύντροφο, Γαία Μερκούρη. Το νεαρό ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και δείχνουν να έχουν δέσει πραγματικά. Πολλές φορές βλέπουμε κοινές αναρτήσεις στα social media, από εξόδους τους ή από χαλαρές στιγμές που περνάνε μαζί.

Κάτι αντίστοιχο ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πριν από λίγες ώρες ο Άγγελος Λάτσιος. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία η αγαπημένη του, Γαία, τον ταΐζει σταφύλι.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με τη Γαία Μερκούρη

Γιατί έχει φύγει εδώ κι ένα χρόνο ο Άγγελος Λάτσιος από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη - Τι συνέβη στο πατρικό του

Σε λίγες μέρες ο Άγγελος Λάτσιος, ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου κλείνει τα 19 του χρόνια και μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν μικρό celebrity, μιας και κάθε του κίνηση γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης.

Ο ίδιος είναι εξαιρετικά ενεργός στο Instagram, ενώ τελευταία, η σχέση του με τη Γαία Μερκούρη έχει αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα των φωτογράφων (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο).

Αυτό που λίγοι μπορεί να γνωρίζουν ωστόσο είναι ότι ο Άγγελος Λάτσιος, εδώ και ένα χρόνο έχει αποχωρήσει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, και συγκατοικεί με τον μπαμπά του, Γιάννη Λάτσιο σε μία υπερπολυτελή μεζονέτα στην Εκάλη (δείτε την εδώ).

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Κάτι τέτοιο λοιπόν έχει συμβεί και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από κάποιο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος, μόλις τελείωνε το σχολείο θα έφευγε από την Ελλάδα και θα πήγαινε στην Αμερική για να σπουδάσει. Κάπου εκεί ωστόσο ήρθε η πανδημία και η καραντίνα οπότε το πλάνο αυτό πήγε πολύ πίσω.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη