Σκέτη υπερπαραγωγή - Ο εντυπωσιακός στολισμός στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη

Το δέντρο φτάνει μέχρι το ταβάνι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκέτη υπερπαραγωγή - Ο εντυπωσιακός στολισμός στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη

Όπως όλοι οι celebrities έτσι και ο Νίκος Κοκλώνης, αποφάσισε να στολίσει το σπίτι του ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο με τον υπέροχο στολισμό στο σαλόνι του.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά τις υπέροχες ευχές που δέχθηκε για την ονομαστική του εορτή, υποδέχθηκε στο σπίτι του τις δύο καλές του φίλους, Κατερίνα Καινούργιου και Πηγή Δεβετζή. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου μόλις είδε το δέντρο που στόλισε στο σαλόνι του ο Νίκος Κοκλώνης ξετρελάθηκε και είπε πως είναι το πιο όμορφο δέντρο που εχει δει ποτέ της.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη

Το ρεσιτάλ ερμηνείας του Νίκου Κοκλώνη με το σουξέ του στην έναρξη του show

Μέσα από την συχνότητα του ALPHA ξεκίνησε ένα ακόμη live του μουσικού show «Just the two of us». Αυτή τη φορά, ο Νίκος Κοκλώνης επέλεξε να ξεκινήσει άκρως εντυπωσιακά με αφορμή την γιορτινή διάθεση που έχει λόγω Χριστουγέννων που καταφθάνουν από στιγμή σε στιγμή.

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε να τραγουδήσει στη σκηνή το δικό του τραγούδι και μεγάλη επιτυχία, «Γούτσου Γούτσου».

Βέβαια, δεν ήταν μόνος αφού δίπλα του είχε χρυσούς αγιοβασίληδες, ενώ δεν δίστασε να χορέψει μιας και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, μπροστά από ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικα στολισμένο σκηνικό.