Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Κατερίνα Καινούργιου: "Η μητέρα μου είναι..." - Συγκίνησε με την εξομολόγηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής της

"Είχε κάποια θέματα και φοβόταν και..."

Κατερίνα Καινούργιου:
News 07.12.2021 12:09
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με αφορμή το ρεπορτάζ για τον Γιώργο Τράγκα που βρίσκεται στη ΜΕΘ με κορωνοϊό σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ είναι και ανεμβολίαστος, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της σημερινής (7/12) της εκπομπής.

Η γνωστή παρουσιάστρια συγεκριμένα αποκάλυψε ότι ούτε η μητέρα της έχει κάνει το εμβόλιο αλλά τελικά η ίδια και ο αδερφός της Πάνος, την έπεισαν.

Η αποκάλυψη την Καινούργιου για την μητέρα της

«Θα το πω γιατί δεν το συζήταγε η μητέρα μου πολύ. Είχα πολύ μεγάλες διαφωνίες με τη μητέρα μου. Η μητέρα μου είναι 62 ετών, είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είχε κάποιες φοβίες αλλά τελικά θα εμβολιαστεί σήμερα.

Παρόλο που είχε κάποια θέματα και φοβόταν, ευτυχώς εγώ και ο αδερφός μου την πείσαμε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό και νιώθω μια ανακούφιση...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού η Κατερίνα Καινούργιου - "Εγώ είμαι κάθετη! Πρέπει να εμβολιαστούν"

Στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού για τους ανθρώπους άνω των 60 ετών τοποθετήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, στην έναρξη της (1/12) εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα έσπευσε να συμφωνήσει με τα μέτρα της κυβέρνησης, το ίδιο και μερικοί ηθοποιοί, οι οποίο εξέφρεσαν την άποψη τους στην κάμερα της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς έχω κι εγώ στο συγγενικό μου περιβάλλον ανθρώπους που αρνούνται να εμβολίαστούν και είναι μια κουβέντα την οποία κάνω κάθε μέρα και μια “μάχη” που δίνω κάθε μέρα. Λένε ότι φοβούνται κλπ. Εγώ είμαι κάθετη, στο ότι οι γονείς μας, που είναι άνω των 60, πρέπει να εμβολιαστούν. Οι γονείς μας και οι συγγενείς μας γενικότερα.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να είναι υπέροχοι, μορφωμένοι και για κάποιον λόγο να αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο. Ειλικρινά μιλήστε στους γονείς σας και στους συγγενείς σας να κάνουν το εμβόλιο, για το δικό τους καλό και των άλλων. Όταν ακούω έναν άνθρωπο να λέει δεν εμβολιάζομαι το θεωρώ τρομερά εγωιστικό και παρτάκια. Εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Αυτή είναι η άποψή μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ούρλιαξε από χαρά στο πλατό - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα η επανασύνδεση

Κόκκινο και δερμάτινο - Με σύνολο "κοίτα τι έχασες" εμφανίστηκε η Καινούργιου στην σημερινή της εκπομπή 29/11

Share