«Δεν ξέρω καν τι είναι το metoo! Τι είναι;»

Η απορία γνωστής τραγουδίστριας στην κάμερα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ξέρω καν τι είναι το metoo! Τι είναι;»

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/12) η Naya. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν ήξερε τι είναι το κίνημα metoo.

Η απορία της Naya για το metoo

«Έχει τύχει να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να ακούγονται εκείνοι παραπάνω, αλλά εντάξει, δεν με πτοεί. Οι θαυμαστές μου με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν βρίσκω τον αριθμό του κινητού μου και μου στέλνουν εκεί. Μου στέλνουν μηνύματα και είναι ασταμάτητα.

Δεν ξέρω καν τι είναι το metoo. Τι είναι το metoo; Συγγνώμη παιδιά, αλλά δεν το γνωρίζω. Εξήγησέ μου τι είναι. Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση, αλλά όχι στο χώρο του τραγουδιού, αλλά στο χώρο του χορού. Είχα πρόταση από τη Φάρμα, αλλά δεν τα βρήκαμε. Θα ήθελα να πάω στο Survivor κι ελπίζω να τα καταφέρω», είπε χαρακτηριστικά η Naya ενώ για το metoo μίλησε πρόσφατα και γνωστός ηθοποιός.

Ποια είναι η Naya

Η Naya έχει γεννηθεί από Έλληνες γονείς στην Χειμάρρα και ζει στην Αθήνα από 2 χρονών.

Μετά την αποφοίτησή της απο το ΤΕΕ του Τομέα Πληροφορικής , έχει τελειώσει και την Σχολή ΙΕΚ Ξυνή με ειδικότητα τεχνικού Αισθητικής & Μακιγιάζ. Δημιουργικός άνθρωπος και ανήσυχο πνεύμα, από πολύ μικρή είχε ιδιαίτερη κλίση στις τέχνες, τόσο στο χορό & στη μουσική, όσο και στη ζωγραφική.

Ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία ως επαγγελματίας χορεύτρια σε μεγάλα dance clubs και έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με πολλούς γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες. Έχει κατακτήσει την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Oriental ατομικού χορού και ήταν μέσα στο Top 3 των καλύτερων χορευτριών στην Ελλάδα. Ακόμη, πρόκειται για μία απο τις ελάχιστες performers στην χωρα μας που εκτελεί το θεαματικό, χορευτικό show με φωτιές.

Τα τελευταία χρόνια στα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα προστέθηκε και το τραγούδι, το οποίο και την κέρδισε. Θέλοντας να διευρύνει το πεδίο της πρακτικής μουσικής της εκπαίδευσης παρακολουθεί, εδώ και 2 χρόνια, μαθήματα φωνητικής & σολφέζ , ενώ δισκογραφικά ανήκει στο δυναμικό της Spicy.

Στο μουσικό κοινό συστήθηκε με το πρώτο της τραγούδι «Μην ακούς κανέναν» υπογεγραμμένο σε στίχους και μουσική από τον Γαβριήλ Γαβριηλίδη. Το video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Yiannis Papadakos και έχει ήδη ξεπεράσει τα 500.000 views στο You Tube. Ακολούθησε πρόσφατα το δεύτερο της τραγούδι με τίτλο «Πάντα μαζί σου» σε μουσική Ηλία Φιλίππου, στίχους Γιάννη Ιερεμία και οπτικοποίηση απο την Pickcodes Productions .

Για τρίτη φορά, «τολμάει» με ένα single που θα απογειώσει το φετινό μας καλοκαίρι. «Να μην τολμήσεις» ο τίτλος του τραγουδιού με το μουσικό ταλέντο του Γιάννη Ιερεμία σε συνεργασία με την Ρένα Καμάρη αυτή τη φορά και ενορχήστρωση από τον Παναγιώτη Μπρακούλια.

Ο Sherif Francis έφτιαξε ένα κινηματογραφικό story concept για να το αναδείξει οπτικοποιημένο σε video clip και η Naya πλέον φροντίζει να περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα για να γνωρίσει ο κόσμος τα τραγούδια της αλλά να έρθει και η ίδια σε επαφή μαζί του.