Ήλιος: Γνωστή ηθοποιός "εισβάλλει" στη σειρά του ΑΝΤ1

Τι θα δούμε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος: Γνωστή ηθοποιός

Όπως όλα δείχνουν η Εβελίνα Παπούλια αναμένεται να "εισβάλλει" στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Μάλιστα, οι εξελίξεις μέχρι στιγμής είναι άκρως καταιγιστικές. Δείτε εδώ τι πρόκειται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 7/12.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια θα ενσαρκώσει την Ιωάννα Γαλανού. Η Ιωάννα είναι μια καταξιωμένη δικηγόρος που έκανε καριέρα υπερασπιζόμενη μεγάλες εταιρείες που παρανομούν.

Αδίστακτη, με μόνο γνώμονα το οικονομικό συμφέρον, αδιαφορεί για τις προσπάθειες του χωριού να αποφύγει τις συνέπειες της οικολογικής μόλυνσης που δημιουργεί το εργοστάσιο που εκπροσωπεί.

Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν η Αλίκη, συνειδητοποιώντας τι συμβαίνει, αποφασίζει να το σταματήσει πριν η κατάσταση φτάσει να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Οι δυο γυναίκες θα συγκρουστούν με συνέπειες που ξεπερνούν την υπόθεση, και θα δημιουργήσουν ανατροπές στην προσωπική τους ζωή…

Λιάντου και Παπούλια έγιναν θέαμα σε δρόμο του Κολωνακίου - Τι συνέβη με μαμά και κόρη

Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη αναρωτιούνται όσοι συναντούν στον δρόμο την Εβελίνα Παπούλια και την Αφροδίτη Λιάντου, κάτι που αντικατοπτρίζει από τη μία τον όμορφο τρόπο που μεγαλώνει η πρώτη και από την άλλη την ωριμότητα της δεύτερης, παρότι είναι μόλις 22 ετών και πρωταγωνιστεί στη «Γη της ελιάς» του MEGA.

Η «Μυρτάλη Βρεττάκου», όπως είναι το όνομά της στη σειρά, λόγω γυρισμάτων μπορεί να μην βρίσκεται στην Αθήνα και στην αγκαλιά του αγοριού της (δείτε τον εδώ) πολύ συχνά, όμως προσπαθεί να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχει η μητέρα της, την οποία επισκέπτεται στα ρεπό της, όταν φυσικά προλαβαίνει να επιστρέψει στην Ελλάδα, που (δυστυχώς) συνήθως κρατούν μόλις για μία μέρα.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Για του λόγου το αληθές, το Σάββατο τις συνάντησε ο φακός τού YOU την ώρα που περπατούσαν μαζί στο Κολωνάκι και συζητούσαν σαν αδελφικές φίλες. Και όποιος έχει παρακολουθήσει το πρωινό της Εβελίνας Παπούλια στο ραδιόφωνο του Ελληνικού 93,2 ξέρει πόσο στηρίζει την κόρη της, προσέχοντας βέβαια να μην την «καπελώσει». Αν μη τι άλλο, μιλά η δουλειά της Αφροδίτης, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν «αποκάλυψη» στη «Γη της ελιάς».

Σαν δυο σταγόνες νερό Λιάντου και Παπούλια

Αφροδίτη Λιάνου Εβελίνα Παπούλια

Αφροδίτη Λιάνου Εβελίνα Παπούλια περιοδικό You