Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για τον δεύτερο γάμο - "Δύο ενήλικες άνθρωποι..."

"Έσπασε" την σιωπή του για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για τον δεύτερο γάμο -

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης το πρωί της Τρίτης (7/12). Ο γνωστός ηθοποιός -που έχει μείνει μισός- αναφέρθηκε τόσο στην εκπομπή που θα παρουσίαζε όσο και στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου.

Οι δηλώσεις του Κατσούλη

«Είμαστε στο Modus Vivendi, ένα χώρο έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού. Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι να προσφέρεται κάτι που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα στην καθημερινότητά μας.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει παραπάνω από 12 μήνες στη ζωή του και να μην έχει κάποια παραδείγματα εργασιακού εκφοβισμού να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε εκφοβισμό στο σύνολό του, γιατί είναι θέμα παιδείας.

Ήμουν 19 χρονών όταν βίωσα το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού και είχα σοκαριστεί. Μου είχαν πει “και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε”. Η τέχνη είναι ο λόγος που οι άνθρωποι παραμένουμε άνθρωποι. Χωρίς αυτή θα επιστρέφαμε στην πρωτόγονη μορφή μας»

Ολοκληρώθηκε διά παντός η παρουσία μου στην πρωινή ζώνη. Θα μπορούσα πλέον να κάνω ένα παιχνίδι ή ένα late night show. Δε θα έπαιρνα μέρος σε reality επιβίωσης. Ήθελα να πάω στο πρώτο Survivor, υπό τον όρο να μιλάω κάθε τρεις ημέρες με την κόρη μου, και μου είπαν όχι. Έχω φοβερή αδυναμία στα παιδιά μου, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή μου.

Η περιπέτεια της υγείας μου άλλαξε την κοσμοθεωρία μου. Κατάλαβα ότι δεν έχω απεριόριστο χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω.

Για το χωρισμό μου, πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο να υπάρχει η πληροφορία ότι δύο ενήλικες άνθρωποι συμφώνησαν και τα βρήκαν για το καλό των παιδιών τους. Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο. Αγαπώ τις σχέσεις, δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου.

Για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση Ρινόκερος: «Θα απαντήσω με κάτι που είχε γράψει ο Καρλ Γιουνγκ: Είναι πολύ πιο δύσκολο να σκέφτεσαι, από το να κρίνεις. Για αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν. Με θυμώνει οποιαδήποτε μορφή κατηγοριοποίησης των ανθρώπων. Δε ζούμε την εποχή της σκέψης, ζούμε την εποχή της άποψης», κατέξηξε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αυτές είναι πλέον οι σχέσεις Καραβάτου - Κατσούλη

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, συνεργάτης και καλός φίλος της Κατερίνας Καραβάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Εγώ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον χωρισμό του ζευγαριού που έσκασε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz πριν από μερικούς μήνες μέσω κοινής ανακοίνωσης.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν, αποκάλυψε τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα το πρώην ζευγάρι Καραβάτου - Κατσούλης, που έχει αποκτήσει μαζί και δυο παιδιά, τον Αρίωνα και την Αέλια.

Σε ερώτηση για την σχέση τους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Η Κατερίνα δεν έχει αλλάξει καθόλου τον τρόπο που φέρεται, μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό. Άλλωστε, οι σχέσεις τους είναι άριστες. Μιλούν πολύ συχνά μέσα στη μέρα για τα παιδιά τους και όταν ο ένας αναζητά τον άλλον στον τηλέφωνο, το σηκώνει αμέσως με χαρά».

Κωνσταντινίδης για Καραβάτου - Κατσούλη

Η αποκάλυψη για την δύσκολη σεζόν που πέρασαν: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί δεν λειτουργούσαμε σαν μία ομάδα. Ήμασταν 2-3 ομάδες και θα έπρεπε να φαινόμαστε στον αέρα σαν μία. Προσωπικά, δεν μπαίνω ποτέ σε κάποια κλίκα και είμαι στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια σαν «Λούκι Λουκ». Δεν έχω κερδίσει ποτέ κάποια δουλειά, επειδή «έγλειψα» κάποιον. Πάντως, σίγουρα ήταν λυτρωτικός ο τρόπος που τελείωσε η εκπομπή. Η Κατερίνα ήταν θυμωμένη και εγώ ήμουν θυμωμένος κατά καιρούς, αλλά κοιτούσα να βγάλω τη διαδρομή χωρίς τραυματισμό. Η τηλεόραση δεν θέλει συναισθήματα στις συνεργασίες και η Κατερίνα είναι πολύ συναισθηματικό παιδί. Πρέπει να καταλάβει πως μόνο με έναν άνθρωπο πρέπει να δεθεί συναισθηματικά, με τον τηλεθεατή».