Κόνι Μεταξά: Παντρεύεται με τον Μάριο Καπότση; Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες με το δαχτυλίδι

Θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόνι Μεταξά: Παντρεύεται με τον Μάριο Καπότση; Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες με το δαχτυλίδι

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (7/12) η Κόνι Μεταξά. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Μάριο Καπότση και το ενδεχόμενο να έχουν αρραβωνιαστεί.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν μερικές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορεί με τον αγαπημένο της να αγοράζει δακτυλίδι μαζί με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή.

Η αποκάλυψη της Μεταξά για το ενδεχόμενο γάμου με τον Καπότση

«Ο πατέρας μου πήγε να αγοράσει δακτυλίδι. Δεν φαινόντουσαν καλά οι φωτογραφίες. Ήταν για τον γιατρό του πατέρα μου αλλά επειδή ο Μάριος είναι φίλος με τον άνθρωπο που έχει το μαγαζί, τον πήγε εκεί. Βέβαια θα έλεγα “ναι” αν μου έκανε πρόταση γάμου», είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

2 χρόνια in love Καπότσης - μεταξά με την έγκριση του Λευτέρη Πανταζή

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί “Empati live stage”, όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής. Μπαμπάς και κόρη τραγούδησαν μαζί και συγκινήθηκαν ακόμα περισσότερο όταν ερμήνευαν το “Πόσο μου λείπεις πόσο”... Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι περίπου 2 χρόνια.

Το ζευγάρι ήδη συζεί από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του, ενώ το περασμένο καλοκαίρι η γνωστή performer και παρουσιάστρια του “Mega star” πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρυφερά στιγμιότυπα αγκαλιά με τον αγαπημένο της (δείτε τα εδώ), αφήνοντας υπονοούμενα για επικείμενο αρραβώνα τους. Παρόλα αυτά όταν της έκαναν ερωτήσεις για τις φήμες γάμου που κυκλοφορούν εκείνη απάντησε λακωνικά: “Δεν χρειάζεται να πούμε σε δύο χρόνια θα παντρευτούμε, σε τρία θα κάνουμε παιδί και στα πέντε θα πάμε ένα ταξίδι. Θα έρθει από μόνο του!”...