Τα νεότερα για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα νεότερα για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και μάλιστα αναγκάστηκε να διασωληνωθεί λόγω της επιδείνωσης της υγείας του.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει σημαντική βελτίωση μιας και έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό και περιμένει πώς και πώς να πάρει εξιτήριο προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Πιέζει τους γιατρούς να φύγει αυτή την Παρασκευή», δήλωσε ο αδερφός του στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Γι' αυτό το λόγο δεν είχε κάνει το εμβόλιο ο Βασίλης Λεβέντης

Στην εκπομπή T-Live μίλησε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του μετά τη διασωλήνωσή του ενώ ξεκαθάρισε και τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Mega, ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες περίπου και έλαβε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το Σάββατο 25/9, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών.

Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη.