Ηθοποιός του Σασμού αποκαλύπτει: «Έχω κάνει τον κλόουν στο πάρτι του παιδιού της Σοφίας Μουτίδου»

Κι όμως το είπε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηθοποιός του Σασμού αποκαλύπτει: «Έχω κάνει τον κλόουν στο πάρτι του παιδιού της Σοφίας Μουτίδου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) η Βέρα Μακρομαρίδου, η τηλεοπτική "Άσπα" του Σασμού, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στην αρχή της καριέρας της έχει δουλέψει σαν κλόουν στο πάρτι του παιδιού της Σοφίας Μουτίδου.

Η νεαρή ηθοποιός, που πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη και στο περιοδικό YOU, αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε πριν ξεκινήσει να δουλεύει ενεργά στον χώρο της υποκριτικής.

Οι δηλώσεις της Βέρας Μακρομαρίδου για το πάρτι στο παιδί της Σοφίας Μουτίδου

«Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι. Έχω κάνει και πάρτι στο παιδί της Μουτίδου, όταν ήταν μικρό. Πολύ ωραία ήταν, ακόμα το κάνω, 13 χρόνια. Άμα προλάβω σε κανένα παλιό παιδάκι το κάνω και τώρα.

Κάνω πρόγραμμα με τα παιχνίδια. Ξεκινάμε από μαγικά, αθλοπαιδιές, μουσικοκινητικά, μπαλονοκατασκευές… Να σας δώσω τηλέφωνο. Πολύ παλιά έχω δουλέψει σε φαστ φουντ, καφέ και τέτοια και έξι χρόνια ήμουν πωλήτρια σε ρούχα, στη θεία μου», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.

"Νιώθω ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος..." - Λύγισε με την απώλεια του πατέρα της

Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) η Βέρα Μακρομαρίδου. Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στον Σασμό "λύγισε" όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της.

«Έχω χάσει τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 ετών. Ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός στο να ακολουθήσω το επάγγελμα της ηθοποιού γιατί καταλάβαινε ότι δεν το γλιτώνει. Η μαμά μου ήταν πιο συγκρατημένη γιατί φοβόταν. Όταν της το είπα, όμως, χάρηκε πολύ.

«Μου λείπε ο μπαμπάς μου σε στιγμές, αλλά λες ότι ζω με αυτό… Τι με ρωτάτε…Λες ότι 10 χρόνια ζω χωρίς αυτό… Θα πάρω τη μαμά μου, θα πάρω τον αδερφό μου, θα πάρω την κολλητή μου, θα πάρω την κουμπάρα μου. Υπάρχουν άνθρωποι πολύ γύρω να πάρεις τηλέφωνο.

Νιώθω ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος και όταν συμβαίνουν τα άσχημα σκέφτομαι πως πρέπει να εμπιστευθώ το ότι υπάρχει ένας λόγος και ένας χρόνος που γίνονται τα πράγματα. Θα έρθει το καλό, είσαι προστατευμένη».