Μαίρη Μηνά: «Έσπασε» τη σιωπή της για την αποχώρησή της από την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη

Για ποιο λόγο έφυγε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαίρη Μηνά: «Έσπασε» τη σιωπή της για την αποχώρησή της από την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη

Πριν από λίγες ώρες προέκυψε μία απρόσμενη εξέλιξη στην παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης στον Τεχνοχώρο Cartel, μιας και η Μαίρη Μηνά που είχε αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αποχώρησε.

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Μηνά θέλησε να εξηγήσει για ποιο λόγο πήρε την απόφαση να φύγει από την συγκεκριμένη παράσταση.

Τη θέση της πήρε η ηθοποιός Έρρικα Μπίγιου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην μίνι σειρά του Star, Έρωτας με Διαφορά.

Η αποκάλυψη της Μαίρης Μηνά για την αποχώρησή της από την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ο λόγος αποχώρησής μου από την παράσταση Άνθρωποι και ποντίκια οφείλετε σε βαρύ τραυματισμό που υπέστην, ο οποίος δυστυχώς καθιστά αδύνατη τη συνέχισή μου στην παράσταση. Γεια σας ποντικάκια μου αγαπημένα, σας αγαπώ, ευχαριστώ για όλα και σας χαιρετώ για τώρα Μαιρούλα», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηνά.

Μαίρη Μηνά παράσταση Μπισμπίκη

Λίγα λόγια για την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη

Πρόκειται για μια παράσταση ακραίου ρεαλισμού που αφηγείται τη ζωή δύο εκτοπισμένων ψυχών, του Βασίλη και του Λένου στην περιοχή του Ρέντη, μέσα σε βιομηχανικές αποθήκες και εργοστάσια που αναζητούν δουλειά. Οι ήρωες του «Άνθρωποι και Ποντίκια» είναι εργάτες ταλαιπωρημένοι από τη δουλειά και την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και κυρίως την ανάγκη για ένα μεροκάματο.

Ο ρατσισμός, το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, η δύναμη της φιλίας, η σημασία της ελπίδας, τα ιδανικά της αφοσίωσης, της πίστης, της αυτοδιάθεσης και της αλληλεγγύης, είναι τα στοιχεία της διαχρονικότητας του αριστουργήματος του Τζον Στάινμπεκ.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Έρρικα Μπίγιου, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Λευτέρης Αγουρίδας, Αγγέλα Πατσέλη, Μάρα Ζαλόνη και Ερατώ Αγγουράκη.

Συντελεστές: Δραματουργική επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Βασίλης Μπισμπίκης/Ελεύθερη διασκευή: Βασίλης Μπισμπίκης/Σκηνικά-Κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη/Φωτισμοί: Λάμπρος Παπούλιας/Κινησιολογία: Αγγέλα Πατσέλη/Βοηθός Σκηνοθέτη: Ερατώ Αγγουράκη/Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή/Αφίσα: Παναγιώτης Μητσομπόνος/Υπεύθυνη Παραγωγής: Φαίη Τζήμα/Κατασκευή Σκηνικού: Ομάδα Cartel/