"Είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα! Έβγαλε η μύγα κ@λο..." - Ο Γιάννης Φλωρινιώτης "άδειασε" την Πιτσούλη

Με αφορμή την κριτική της στην παράσταση που πρωταγωνιστεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κυπριακή παράσταση «Νικοτιτανικό» πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Φλωρινιώτης, την οποία "άδειασε" πρόσφατα με μια κριτική της η Πηνελόπη Πιτσούλη. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν δίστασε να της απαντήσει με τον δικό του αιχμηρό τρόπο.

Το ξέσπασμα του Φλωρινιώτη για την Πιτσούλη

«Είναι ένα περίεργο σχήμα. Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, που αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτη έπειτα απάντησε: «Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας… Πιτσούλη την είπαμε; Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή η όχι. Υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών.

Δεν είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια η κυρία Πιτσούλη. Δεν είναι της κλάσεως της Κωνσταντινίδου, της Κοκκίδου, της Μίρκας Παπακωνσταντίνου. Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου μπορείς να βρίζεις και να υποτιμάς τον κόσμο; Δηλαδή έκανε η μύγα κ@λο κι έχεσε τον κόσμο όλο; Αυτή η παροιμία ταιριάζει! Να την πάρω τηλέφωνο; Δεν θέλω γιατί είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα. Να ζητήσεις συγγνώμη».

Η απάντηση της Πιτσούλη στον Φλωρινιώτη

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, λίγες ώρες μετά, βγήκε ζωντανά στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης (8/12) και απάντησε στον τραγουδιστή.

«Δεν ξέρω πώς χέζουνε οι μύγες. Πρώτον. Και δεύτερον, για τον κύριο Φλωρινιώτη δεν είπα απολύτως τίποτα και το μόνο που είπα είναι ότι είναι ένας αρτίστας. Πού τον ξέρω τον κ. Φλωρινιώτη. Δεν θα έπαιζα ποτέ των ποτών μαζί του. Καταρχήν δεν έχω τέτοιο κοστούμι για να τον ακολουθώ, να πάω να ραφτώ τώρα;».