Σπάραξε στον αέρα του OPEN ο Δημήτρης Μακαλιάς - Τι συνέβη

Άναυδοι όλοι με την αντίδρασή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπάραξε στον αέρα του OPEN ο Δημήτρης Μακαλιάς - Τι συνέβη

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Λευτέρη Πανταζή στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/12) στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, δημιουργώντας ένα βαρύ κλίμα,

Όταν ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη Ζώζα Μεταξά και την κόρη του, Κόνι Μεταξά ο Δημήτρης Μακαλιάς, που πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο, συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Οι δηλώσεις του Πανταζή που συγκίνησαν τον Μακαλιά

«Γνώριζα τη Ζώζα σε ένα μαγαζί, έγινε ότι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες ήρθε στο καμαρίνι και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση. Επειδή όλα έγιναν βιαστικά είπα στη Ζώζα ότι θα αναγνωρίσω το παιδί, αν το κρατήσει. Γνώρισα την οικογένεια της Ζώζας, αλλά επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, είπαμε να το ρίξουμε.

Ο γιατρός της Ζώζας ήταν φίλος μου, μας έπεισε να το κρατήσουμε κι έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Σαν τρελός πήγα στο μαιευτήριο όταν γεννιόταν. Πήγαινα πάντα πάνω από το παιδί, το κοιτούσα και της τραγουδούσα. Νόμιζα ότι με ακούει. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Λύγισε» στον αέρα του Στούντιο 4 ο Δημήτρης Μακαλιάς - Η εξομολόγηση για την Αντιγόνη Ψυχράμη

Καλεσμένοι στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10) η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, οι οποίοι μίλησαν για τον γάμο τους, το παιδί τους και τη σχέση που έχουν χτίσει αυτά τα χρόνια.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μάλιστα, που πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, δεν έκρυψε την συγκίνησή του όταν μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του, καθώς και για το τρόπο με τον οποίο τη βλέπει να μεγαλώνει το παιδί τους.

«Μου είχε πει ότι αν μου κάνεις πρόταση γάμου, δε θα ήθελα να την κάνεις μπροστά σε κόσμο…Και την έκανα μπροστά σε μια γεμάτη αίθουσα σινεμά. Το οργανώσαμε μαζί με τον κουμπάρο μου. Ετοιμάσαμε ένα βίντεο όπου έδειχνε την πορεία μας από την αρχή που γνωριστήκαμε.

Είχε συνεντεύξεις ανθρώπων δικών μας, φωτογραφικό υλικό, ήταν υπερπαραγωγή. Το βίντεο στο τέλος κατέληγε με ένα ρεαλιστικό ρυθμό, να δείχνει την πορεία μου από το θέατρο γιατί εκείνη την ώρα που η Αντιγόνη με περίμενε στο σινεμά και έβλεπε αυτό το βίντεο.

Όταν το βίντεο τελείωσε, άνοιξα την πόρτα, γονάτισα και της έκανα πρόταση γάμου», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.