Ενοχλημένη με την Βέλλη η Κατερίνα Καινούργιου - «Θα μπορούσε να...»

Απέρριψε την κλήση του Γιάννη Πουλόπουλου και την έκανε έξαλλη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη με την Βέλλη η Κατερίνα Καινούργιου - «Θα μπορούσε να...»

Εξαιρετικά ενοχλημένη έδειξε να είναι στη σημερινή (8/12) εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου με την Άννα Μαρία Βέλλη. Συγκεκριμένα, η ίδια και οι συνεργάτες της σχολίασαν τον χωρισμό της πρώην παίκτριας του Survivor 4 και κάπου εκεί η Κατερίνα Καινούργιου έμαθε πως η Βέλλη δεν απάντησε στο τηλέφωνο που την πήρε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια τόνισε πως από σεβασμό θα έρπεπε να σηκώσει το τηλέφωνο στον δημοσιογράφο της εκπομπής της, ο οποίος μετρά πάρα πολλά χρόνια στον χώρο και δεν είναι κανένας τυχαίος.

«Δεν σου απαντάει; Εδώ σου απαντάει η Μαρινέλλα και η Άννα Βίσση. Θα μπορούσε όμως να σου απαντήσει Γιάννη μου γιατί είσαι και πολύ ευγενικός. Σε σέβονται γιατί είσαι πολλά χρόνια στον χώρο», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την Άννα Μαρία Βέλλη

"Ξέρω εγώ τι λέω" - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην φημολογούμενη σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και θέλουν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να είναι σε σχέση με 25χρονη τραγουδίστρια απάντησε με έμμεσο τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κοπέλα υποτίθεται πως είναι κολλητή φίλη του Μύρωνα Στρατή. Έτσι, λοιπόν, κατά την διάρκεια της σημερινής (8/12) της εκπομπής, όταν κάποια στιγμή η παρουσιάστρια επέστρεψε από διαφημίσεις, έπαιζε ένα τραγούδι του Μύρωνα Στρατή.

Τότε λοιπόν η Κατερίνα βρήκε την ευκαιρία και είπε: «Μύρωνας Στρατής. Kαι επειδή διάφορα διαβάζω σε κάτι χαζοφυλάδες, ο Μύρωνας Στρατής δεν έχει καμία φίλη τραγουδίστρια, που γράφετε διάφορα περίεργα. Ξέρω εγώ τι λέω. Αυτά που αναδημοσιεύονται στα σάιτς. Ξέρετε και μου τα κρύβετε που τα βλέπετε πάνω στο γραφείο».