Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Έσπασε" τη σιωπή του για το Survivor 5 - «Πάντα ήμουν αυθόρμητος...»

Οι πρώτες δηλώσεις του για την αποχώρηση από την παράσταση "Σκρουτζ"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Χατζηγεωργίου:

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (8/12) ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να φεύγει για το Survivor 5, καθώς και στην απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση "Σκρουτζ".

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου για το Survivor 5

«Δεν μπορώ να είμαι χρονικά στην παράσταση Σκρουτζ. Με πονάει πάρα πολύ και θα το ήθελα πολύ. Ανακοίνωσα εγκαίρως για την αντικατάστασή μου. Δημιουργήθηκε αναστάτωση. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει να ακυρώσω τελευταία στιγμή. Το γνώριζαν 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα», είπε αρχικά για την παράσταση Σκρουτζ.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο Survivor 5, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν θα κάνω Χριστούγεννα στον Άγιο Δομίνικο. Είμαι ελεύθερος αυτήν την περίοδο. Πάντα ήμουν αυθόρμητος και δεν με φοβίζει το τι θα βγει προς τα έξω».

Οι δηλώσεις του σκηνοθέτη της παράστασης

«Τον Γιάννη Χατζηγεωργίου θα τον αντικαταστήσουν δυο άτομα. Έχουμε ένα διπλό καστ. Το ένα άτομο το έχουμε κλείσει. Είναι ένας εξαιρετικός νέος ηθοποιός. Η παράστασή μας είναι ένα μεγάλο μιούζικαλ. Θα σας πω το ένα όνομα που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη και έχει υπογράψει. Γιατί ο άλλος δεν έχει υπογράψει. Είναι ο Βασίλης Παπαστάθης, ένας ηθοποιός με μεγάλες περγαμηνές.

Το δεύτερο όνομα δε θα σας το αποκαλύψω, γιατί σήμερα θα κάνουμε την τελική συζήτηση. Για τον Γιάννη είχαμε ήδη αντικαταστάτη γιατί γνωρίζαμε πως θα φύγει αρχές Γενάρη. Όταν ο Γιάννης αποφασίστηκε με την παραγωγή να φύγει με την πρώτη φουρνιά, ζορίστηκα πολύ. Λυπήθηκα, αλλά τον αποδέσμευσα γιατί καταλαβαίνω. Το οικονομικό, τη διασημότητα… Αν κινηθεί σωστά θα ανεβάσει το κασέ του» είπε ο Αναστάσης Δεληγιάννης.