Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του φετινού GNTM - Εμβολιασμένος με δυο δόσεις

Το βίντεο που ανέβηκε και κατέβηκε σε λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του φετινού GNTM - Εμβολιασμένος με δυο δόσεις

Πριν από λίγες ώρες, ο πρώην παίκτης του GNTM 4 (αποχώρησε πριν λίγο καιρό) αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Tik Tok πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Να σημειωθεί βέβαια πως μετά από λίγες ώρες το βίντεο αυτό κατέβηκε από τα social media του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

«Ποιος κόλλησε covid μετά από δυο χρόνια και με δυο δόσεις εμβολίου;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπούτος στο βίντεο που δημοσίευσε, αναφερόμενος στον εαυτό του.

Η ανάρτηση του Μπούτου μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4

«Το ταξίδι μου τελειώνει εδώ πέρα. Νιώθω πάρα πολύ περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ. Νιώθω ότι η πορεία μου ήταν πάρα πολύ καλή. Κρατάω μόνο καλά πράγματα από αυτό το ταξίδι. Πραγματικά ήταν η ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου. Νιώθω ότι έκανα κάτι επειδή το γούσταρα, έκανα κάτι επειδή το ήθελα και πίστεψα σε εμένα, που είναι το βασικότερο. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις τα πάντα. Με τον Ναπολέοντα είμαστε μαζί από την αρχή του ταξιδιού, από τα bootcamp, έχουμε δεθεί πάρα πολύ, έχουμε μοιραστεί πολλές εμπειρίες.

Όλα τα φόντα για να κερδίσει τον διαγωνισμό από τα αγόρια τα ‘χει ο Ναπολέοντας κι από τα κορίτσια η Κυβέλη ή η Ειρήνη. GNTM 4 αξέχαστο για πάντα!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.