Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα για τον Δημήτρη Λιγνάδη! Χαίρομαι που...»

Οι δηλώσεις γνωστού ηθοποιού

«Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα για τον Δημήτρη Λιγνάδη! Χαίρομαι που...»
News 09.12.2021 13:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Αλέξανδρος Μυλωνάς. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ και τους θαλάμους φυλακών στους οποίους κρατούνται).

Οι δηλώσεις του Μυλωνά για Λιγνάδη - Φιλιππίδη

«Όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου. Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα, κυρίως για τον Λιγνάδη και για τον Φιλιππίδη πιο πρόσφατα. Χαίρομαι που έγινε, χαίρομαι που αυτές οι συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες.

Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον κ. Λιγνάδη, αλλά δεν τον βλέπω να ξαναδουλεύει στο θέατρο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

«Θυμάμαι να διαβάζω για ένα αγόρι και το τι του έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης! Κόντεψα να τρελαθώ»

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα ο Ορέστης Τρίκας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη, για τον οποίον μίλησε και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Συνάδελφοί σου, μετά από καταγγελίες βρίσκονται προφυλακισμένοι για σοβαρά αδικήματα. Σοκαρίστηκες με όλα αυτά που ακούστηκαν;

Βέβαια σοκαρίστηκα. Ποιος δεν σοκαρίστηκε; Με το που διάβαζα όλα αυτά που καταγγέλθηκαν και θυμάμαι χαρακτηριστικά να διαβάζω για ένα αγόρι και το τι του έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης, κόντεψα να τρελαθώ. Είναι σοκαριστικό, εξοργιστικό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένας άνθρωπος βίωσε τέτοιες καταστάσεις. Είναι επιτέλους καιρός να εξυγιανθούν όλοι οι χώροι, γιατί δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο. Είναι κρίμα να σκοτώνονται και να αλλοιώνονται ψυχές από ανθρώπους με ανασφάλεια. Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκαν και μίλησαν.

Έχεις βιώσει κάτι ανάλογο;

Σεξουαλική κακοποίηση ούτε έχω βιώσει, ούτε έχω δει να συμβαίνει γύρω μου. Έχω συνεργαστεί όμως, με σκηνοθέτη, ο οποίος ήταν ψυχικά άρρωστος και είπα με τέτοιον άνθρωπο δεν πρόκειται να ξανά δουλέψω. Θα δουλεύω μόνο με υγιείς ανθρώπους, οι τοξικοί να κάτσουν σπίτια τους. Ας μην γίνω ποτέ το μεγάλο όνομα, ας μην ξανά δουλέψω αν είναι να συνυπάρχω με τέτοιους συναδέλφους.

Ορέστη Τρίκα για Δημήτρη Λιγνάδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός» - Η σκληρή απάντηση του Σωτήρη Χατζάκη στον Γιάννη Λιγνάδη

Ρένος Ρώτας: "Nιώθω αφελής γιατί..." - Η αποκάλυψη που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Share