Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: "Με φέρνετε σε μια θέση να..." - Η ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για τον Φιλιππίδη

Εκνευρισμένος με την δημοσιογράφο του Πρωινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης:

Στην κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το πρωί της Πέμπτης (9/12). Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να ενοχλήθηκε με μια ερώτηση αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον οποίο είχε ξανά μιλήσει και πριν λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις του Δαδακαρίδη για τον Φιλιππίδη

«Έχουμε δημοκρατία. Οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Δεν είμαι υπέρ φανατισμών, υπέρ πραγμάτων που σε κάνουν και χάνεις την λογική και τον λόγο σου σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν είμαι δικαστής του κάθε ανθρώπου, ούτε εισαγγελέας, ηθοποιός είμαι. Τα προβλήματα της δουλειάς μου τα αντιμετωπίζω εγώ ο ίδιος όπως μπορώ και όπως ξέρω. Πολλές φορές με λογική και πολλές φορές παράλογα.

Από τη στιγμή που υπάρχει νομική διαδικασία απέναντι σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί και ξέρω αρκετά, νομίζω ότι οφείλουμε και για το κίνημα για να έχει μια σοβαρή νομική υπόσταση, πρέπει η ίδια η δικαιοσύνη να δείξει τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Η δική μου συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε τις εντάσεις της αλλά μέχρι εκεί. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορώ και αντιμετωπίζω μια κατάσταση, υπάρχουν άλλοι που δε μπορούν».

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του, ο ίδιος φάνηκε να ενοχλήθηκε αρκετά.

«Δε θεωρώ σωστό αυτή τη στιγμή εφόσον βάλετε ένας άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο, να γίνουμε εμείς οι σοφοί, να μπούμε σε μια διαδικασία να κρίνουμε. Δε ξέρω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ξέρετε εσείς την έκβαση της δίκης; Η απόφασή μου δεν εξαρτάται από την έκβαση της δίκης. Φέρνετε εμένα πάλι σε μια θέση να κρίνω, ποιος είμαι εγώ να κρίνω; Μπορώ να κρίνω μόνο τον εαυτό μου».

Η δημοσιογράφος επέμεινε, ωστόσο ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης της είπε: «Πάλι μου ζητάτε να πάρω μια θέση για έναν άνθρωπο και όχι για εμένα». Η ίδια εν τέλει του είπε ότι απλά ζητάει τη γνώμη του εκείνος της απάντησε πως: «Περίμενα να με διορθώσετε και να μου πείτε ότι είμαστε για το “Πάρτυ Γενεθλίων”.

"Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη" - Η αποκάλυψή του για τον Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα και στον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηε στο το διαζύγιο των γονιών του και αλλά και στο ελληνικό #metoo.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τεσσάρων ετών, έβλεπα τη μητέρα μου Χριστούγεννα και Πάσχα.

Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στο άκουσμα της είδησης έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη. Ακόμα και σήμερα όταν με σταματούν στο δρόμο, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ».