"Ήρθα να αποκαταστήσω την εικόνα μου" - Έξαλλος ο Σταμάτης Γαρδέλης στον αέρα του Πρωινού

Με αφορμή τις δηλώσεις των Ράδιο Αρβύλα για εκείνον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Σταμάτης Γαρδέλης, με αφορμή την οικειοθελή αποχώρησή του από την Φάρμα.

Ο ηθοποιός, ωστόσο, φάνηκε πως έφερε πολλές φορές σε αμήχανη θέση την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήρθαν μιας και όπως πάντα ήταν αποκαλυπτικός και αυθόρμητος.

Οι δηλώσεις του Γαρδέλη

«Ξέρεις γιατί έπεσε η τηλεθέαση προχθές; Γιατί έγινε αυτό το φιλήδονο λουτρό και επικεντρωθήκαμε όλοι στα μέζεα του Γρηγόρη. Λες και είμαστε σε μια εποχή στερημένης σεξουαλικότητας που κάνεις μία έτσι στο κανάλι και βλέπεις ό,τι θέλεις», είπε αρχικά.

Μάλιστα, στο τέλος της συζήτησης, ο Σταμάτης Γαρδέλης σηκώθηκε όρθιος και με ένταση αναφέρθηκε στους Ράδιο Αρβύλα: «Ήρθα να αποκαταστήσω την εικόνα μου, γιατί αυτό που έκαναν χθες οι πενθήμεροι… Εγώ προχωράω στο σπίτι μου και κάνω έτσι μην πατήσω τα μυρμήγκια. Θα μου πεις εμένα για τους ανθρώπους;

Αυτό το πράγμα αναπαρήγαγε μια φανατισμένη μειονότητα και ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και θέλω να το μαζέψω αυτό το πράγμα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου απέναντι στους ανθρώπους που έρχονται από διαλυμένες πατρίδες.

Αν με ακούν οι Ράδιο Αρβύλα θα έλεγα να ψάχνουν περισσότερο και πιο βασανιστικά».

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε: «Λέει ο καθένας ότι του κατεβάσει η κούτρα του. Κάθεται το καημένο το κοριτσάκι και κλαίει κι όλο αυτό βέβαια που αλλού βγαίνει; Στην τηλεόραση. Στην ψυχαγωγική τηλεόραση που σε αυτήν την χώρα έχει παράδοση και συνεχίζει να εκπέμπει ασταμάτητα τέτοιου είδους ανοησίες, να τις προβάλει και να τις διαφημίζει. Όσο και να λέμε ότι ωριμάζουν τα πράγματα, αλλάζουν οι εποχές και μαθαίνουμε από τα λάθη μας, συνεχίζουν ακάθεκτοι».

Οι δηλώσεις του για την Φάρμα

«Βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη Φάρμα. Το τελευταίο μου πλάνο ήταν πως η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω όπως θέλω εγώ, αποχωρώ για να ξεκουραστώ. Και ποιος ξέρει; Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ.

Οι λέξεις που είπα εκεί μέσα δεν παίχτηκαν όλες. Δεν τσακώθηκα με κανέναν στη Φάρμα. Το bullying που δέχτηκα με στενοχώρησε. Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν ένα αστείο. Ο Κουτσαβάκης με έκανε και έκλαψα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου», κατέληξε.