Σασμός: "Θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση του..." - Spoiler "σεισμός" από τον Στρατή Χατζησταματίου

Η αποκάλυψή του για την αγαπημένη σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός:

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Στρατής Χατζησταματίου, ο «Μανώλης» από την σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε τόσο για τον ρόλο του και τις Άγριες Μέλισσες ενώ δεν δίστασε να δώσε και ένα μικρό spoiler για την εξέλιξη της σειράς, το ίδιο και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Οι δηλώσεις του Χατζησταματίου για τον Σασμό

«Από τη στιγμή που διάβασα το βιβλίο ο ρόλος μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων. Είναι ένας ρόλος που παίζει πάρα πολύ με τις αντίθετες δυνάμεις. Με το “πρέπει να κάνω κάτι”, “Κάτι με κρατάει”, έχει πάρα πολλά εμπόδια κι αυτό είναι το ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό. Με συγκινεί πολύ σαν άνθρωπος και μέσα στην ιστορία και γενικά το τι αντιπροσωπεύει μέσα σε ένα βίαιο σύμπαν.

Η υποκριτική ήταν ένα όνειρο που άρχισε να διαμορφώνεται από τα τέλη γυμνασίου μέσα από διάφορες θεατρικές ομάδες, Μου άρεσαν πιο πολύ οι σπουδές μου στη Νομική από αυτό που φανταζόμουν»

Μετά τη συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκα στον Σασμό.

Θα έχουμε κάποιες εξελίξεις στην υπόθεση του Στεφανή και κάπως θα μπλέξει κι ο Μανωλάκης χωρίς να φταίει ουσιαστικά».

Spoiler - ALPHA: Αυτό είναι το τέλος της σειράς Σασμός

Σασμός: Μια λέξη, πολλά... λεφτά για τον ALPHA! Ο τηλεοπτικός σταθμός αυτή την σεζόν βρήκε την "χρυσή του κότα" κι όπως είναι γνωστό προσπαθεί να κάνει αλλαγές στο σενάριο μπας και καταφέρει να επεκτείνει λίγο τις ιστορίες των πρωταγωνιστών για να πάει και δεύτερη σεζόν... Να αφήσεις τέτοιο "χρυσορυχείο" γίνεται; Δεν γίνεται...

Οι εξελίξεις καθημερινά είναι καταιγιστικές και άκρως ανατρεπτικές. Το πρωί της Τετάρτης 8/12, όμως, επιβεβαιώθηκε κάτι που οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς ήδη γνώριζαν και αφορά το τέλος αυτής.

Πρεμιέρα πραγματοποίησε η θεατρική παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ορφέας Αυγουστίδης και στο κοινό βρέθηκε η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη για να τον απολαύσει και να τον στηρίξει.

«Χάρηκα που είδα τη μητέρα μου στο κοινό, δεν με αγχώνει, με ανακουφίζει. Δεν πρέπει να σε αγχώνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για την κοινή τους πορεία στον «Σασμό»: «Νιώθουμε πολύ τυχεροί που είχαμε αυτήν την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί». «Το spoiler για τον “Σασμό” είναι ότι στο τέλος θα πεθάνουν όλοι!», είπε με πολύ χιούμορ ο Ορφέας Αυγουστίδης.