Αδυνατισμένος και καταβεβλημένος - Οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Λεβέντη έξω από το νοσοκομείο

Κατά την μεταφορά στο σπίτι του στη Βάρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αδυνατισμένος και καταβεβλημένος - Οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Λεβέντη έξω από το νοσοκομείο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Βασίλης Λεβέντης και μεταφέρθηκε στο σπίτι του στη Βάρη εμφανώς εξαντλημένος και αδυνατισμένος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έφτασε συγκεκριμένα με ασθενοφόρο στο σπίτι του λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας.

Η κάμερα του Star ήταν εκεί και όπως φαίνεται είναι αρκετά ταλαιπωρημένος, μιας και έχει χάσει πάνω από 20 κιλά κατά τη νοσηλεία του.

Βίντεο από τη μεταφορά του Λεβέντη στο σπίτι του

Γι' αυτό το λόγο δεν είχε κάνει το εμβόλιο ο Βασίλης Λεβέντης - Η αποκάλυψη της συζύγου του

Στην εκπομπή T-Live μίλησε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών.

Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη.