«Για την παραγωγή ήμουν κόκκινο πανί...» - Νέες αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Big Brother 2

«Εγώ αντέχω και να με βρίσεις και μιλάω με επιχειρήματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Για την παραγωγή ήμουν κόκκινο πανί...» - Νέες αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Big Brother 2

Η Σοφία Δανέζη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το Big Brother 2 και με αφορμή τη συνέντευξή της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μία σειρά από αποκαλύψεις για τις σχέσεις που είχε μαζί της μέσα στο παιχνίδι.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε στο κεφάλαιο Σοφία Δανέζη.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη Σοφία Δανέζη και το Big Brother 2

«Πριν ξεκινήσει το Big Brother ήθελα να δω προσωπικά τους παίκτες. Όταν είδα τη Σοφία της είπα ότι θα σου μιλήσω τίμια, καθαρά και ανοικτά. Μπαίνεις μέσα για τη δημοσιότητα, σαν να θέλεις να ανεβάσεις κασέ, να γίνεις γνωστή στο πανελλήνιο ως τραγουδίστρια.

Της είπα σε ρωτάω ανοικτά γιατί νιώθω ότι από εσένα δεν θα πάρουμε τίποτα άλλο παρά μόνο την ανάγκη να φανείς, άρα μια στρατηγική να μείνεις παραπάνω. Και γύρισε και μου είπε “ναι, γι’ αυτό έρχομαι”. Της λέω σου βγάζω το καπέλο και μείναμε εκεί.

Στην πρώτη ή δεύτερη εκπομπή της έκανα μια παρατήρηση από αυτά που έβλεπα. Μου κρατάει κακία. Επειδή μου κράταγε κακία και ήταν πολύ δυναμική, η παραγωγή απέφευγε να μας φέρνει σε επαφή, σε αντίθεση με αυτό που ήθελα εγώ.

Εγώ αντέχω και να με βρίσεις και μιλάω με επιχειρήματα. Η παραγωγή μας απέφευγε, αλλά έλα όμως που σκοτώθηκε με την Άννα Μαρία. Και εκεί, σε ειδικό χώρο που τραβάγανε βίντεο και το μοντάρανε , ήρθα ξανά σε επαφή μαζί της και με την Άννα Μαρία.

Επειδή η Άννα Μαρία πέρναγε τεράστια κρίση, περισσότερο κοιταζόμασταν με τα μάτια και συνεννοούμασταν για να ηρεμήσουμε την Άννα Μαρία. Παρ’ όλα αυτά, εγώ για την παραγωγή ήμουν κόκκινο πανί στην επικοινωνία με αυτό το κορίτσι και με την Άννα Μαρία.

Συν το γεγονός ότι τη σχέση της με τον Κεχαγιά πάντα την κριτικάριζα ότι είναι στρατηγική, δηλαδή ότι είναι μονόπλευρη. Έβλεπα τον Κεχαγιά τσιμπημένο, την έβλεπα να τον χειρίζεται με έναν καλό τρόπο. Και το έλεγα κι έτσι έχουμε αυτή τη σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Σοφία Δανέζη "'έσπασε" την σιωπή της για τον Δημήτρη Κεχαγιά - «Κάποια πράγματα σταματάνε»

Η συμμετοχή της Σοφίας Δανέζη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Big Brother» απασχόλησε ιδιαίτερα καθώς η σχέση της με τον πρώην διαγωνιζόμενο Δημήτρη Κεχαγιά είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε τόσο για τον ίδιο όσο και για την προσωπική της ζωή.

«Δέχτηκα πολλές προτάσεις και για πάνελ και για πολλά, αλλά δεν είναι το στοιχείο μου. Ήταν δελεαστικές, αλλά δεν κάνω τέτοια πράγματα. Εμένα η δουλειά μου είναι να τραγουδάω. Στο J2US, ναι, θα πήγαινα. Έκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν ευδοκίμησαν».

«Δεν έχουμε μαλώσει, απλώς δεν μιλάμε. Κάποια πράγματα σταματάνε».

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Σοφία Δανέζη δήλωσε μόνη. «Εγώ πολλά χρόνια είμαι μόνη, δεν έχω βρει το άλλο μου μισό. Δεν κάνω “παρέες” εγώ, κάνω σχέσεις. Αν δεν κάνω σχέση, είμαι μόνη. Μπορεί να μη με φλερτάρουν πολύ, καθώς είμαι και λίγο απόμακρη. Όταν όμως ερωτευτώ, είμαι η γυναίκα που φέρνει παντόφλες στον άντρα».