Εκτός εαυτού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης - «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ»

Η οργισμένη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός εαυτού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης - «Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξέσπασε με αφορμή μία κριτική που δέχθηκε η νέα ταινία του, The Black Bachelor, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, την κριτική έκανε ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου, Χρήστος Μήτσης, ο οποίος δεν έγραψε και τα καλύτερα λόγια για το τέταρτο σίκουελ του The Bachelor.

O ηθοποιός ενοχλήθηκε ιδιαίτερα για την κριτική και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε για την ταινία ο κριτικός.

Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Ακόμα και σε αυτή την καγκουρό κωμωδία όπως λέτε κύριε Μητση ακόμα και σε αυτήν την παρωδία που φτιάξαμε ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον COVID !!! Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι !!!

Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ !!!! Εγώ σαν ηθοποιός αυτής χάλια ταινίας που είδατε σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά !!!!Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει την ιδανική ταινία που ποτέ δεν θα απολαύσετε», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις Γερονικολού - Τσιμιτσέλη για το Black Bachelor

«Περιμένω πάρα πολλά από αυτή την ταινία επειδή δεν με πήρανε θέλω να αποδείξουν ότι έκαναν καλά που δεν με πήραν. Τι τραβάω η κακομοίρα… τι ολοήμερο ψάρεμα τράβηξα επειδή του αρέσει το ψάρεμα. Τι να πω, το έκανα κι αυτό», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.