Λευτέρης Πανταζής για τις παίκτριες του Bachelor - «Αυτή που κρατάει το κλειδί της καρδιάς του Παππά είναι...»

Τα είδε όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής για τις παίκτριες του Bachelor - «Αυτή που κρατάει το κλειδί της καρδιάς του Παππά είναι...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Λευτέρης Πανταζής μετά τη συμμετοχή του στο The Bachelor 2 και αποκάλυψε ποια είναι η παίκτρια που φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για το The Bachelor 2

«Η Ιζαμπέλα είναι η πιο δυναμική, ζήλευε και θύμωνε. Η Αθήνά ήταν έξω καρδιά, η Γιώτα είναι “πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα”. Μου άρεσε η Κύπρια, η Άννα, η οποία μπορεί να κρατά το κλειδί της καρδιάς του Αλέξη», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Οριστικό: Αυτή είναι η νικήτρια του The Bachelor 2 - Κερδίζει τον Παππά και ένα χρηματικό έπαθλο

Το The Bachelor 2 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και μέχρι στιγμής έχει γίνει πολύς λόγος για την κοπέλα που θα καταφέρει τελικά να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά και να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι.

Ενώ πέρυσι η πληροφορία ότι κερδίζει η Νικολέττα ήρθε από πολύ νωρίς, φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μιας και έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για τη νικήτρια.

Γνωρίζουμε σίγουρα τις κοπέλες που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε εδώ ποιες είναι) και ταξιδεύουν στην Σαντορίνη προκειμένου να πάρει την απόφασή του ο Αλέξης Παππάς.

Το τοπίο φαίνεται ωστόσο πως έχει αρχίζει να ξεκαθαρίζει και πλέον μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ποια θα είναι η κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Αλέξης Παππάς θα καταλήξει με την Άννα, με την οποία μάλιστα υπήρχε και μία φωτογραφία που τους έδειχνε αγκαλιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία αυτή ήταν από τα γυρίσματα του ριάλιτι και όχι από κάποια προσωπική στιγμή των δύο.

Η νικήτρια του The Bachelor 2 δε θα είναι άλλη από την Αθηνά New York, μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Αλέξη Παππά, ενώ σε κάθε ραντεβού τους, ο περιζήτητος εργένης γελάει με την ψυχή του. Ε λίγο θέλει; Ερωτεύτηκαν!

Αθηνά New York νικήτρια Bachelor