Χειμερινός κολυμβητής ο Σάκης Ρουβάς - «Έπεσε» το Instagram με το βίντεο του

Ο κακός χαμός με την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χειμερινός κολυμβητής ο Σάκης Ρουβάς - «Έπεσε» το Instagram με το βίντεο του

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Γιώργου Λιάγκα, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε κι αυτός να κάνει μπάνιο μέσα στον Δεκέμβρη και μάλιστα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από το μπάνιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Και μπορεί εδώ και λίγο καιρό το κρύο να είναι τσουχτερό, ο Σάκης Ρουβάς ωστόσο δείχνει πως δεν τον ενοχλεί καθόλου και πως απολαμβάνει κάθε λεπτό από το μπάνιο του στη θάλασσα.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

«Τα καλύτερα μπάνια γίνονται τον Δεκέμβριο τελικά», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεό του ο Σάκης Ρουβάς.

Στο Survivor 5 πρόσωπο από την οικογένεια του Σάκη Ρουβά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το Survivor που θα επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με τον 5ο κύκλο. Μπορεί κανένα από τα πρόσωπα που θα μπει στο παιχνίδι να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο, όπως γνωρίζετε καλά, εγώ έχω αδυναμία στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν γινόταν να μην σας αποκαλύψω ένα από τα ονόματα που πετάνε για Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα λοιπόν, με καλή πηγή πληροφόρησης μου, βαλίτσες ετοιμάζει πρόσωπο από την οικογένεια του Σάκη Ρουβά, τον οποίο έχουμε δει στην τηλεόραση όχι μόνο μία αλλά παραπάνω φορές και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Έρχομαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω πως μόνο με το μαγιό του στις παραλίες της Δομινικανής Αυτοκρατορίας εκτός του κούκλου ποδοσφαιριστή που σκοπεύει να παντρευτεί, θα βλέπουμε τον... Απόστολο Ρουβά, τον αδερφό του τραγουδιστή!

Πληροφορίες μου θέλουν τον αγαπημένο σεφ να έχει έρθει σε επικοινωνία με την Acyn Media και να τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι που είναι και το πιο κύριο! Ωστόσο, πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι να φύγουν από Ελλάδα, για αυτό και θα κρατήσω μια πισινή μήπως τελικά η συνεργασία τους λήξη απότομα!

Όπως και να έχει εγώ εδώ είμαι και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας τα βγάλω στη φόρα όλα!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον Απόστολο Ρουβά

  • Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα
  • Μαζί με το Σάκη και τον αδερφό τους Βασίλη, έχουν έναν ακόμη μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, που λέγεται Νίκος
  • Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας
  • Στην Αθήνα μετακόμισε πριν από περίπου 8 χρόνια
  • Λατρεύει το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες (kickboxing, καράτε κλπ), το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία και τους λάτιν χορούς
  • Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής