Θετική στον κορωνοϊό παρουσιάστρια του Star

Το ανακοίνωσε στο Instagram της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό παρουσιάστρια του Star

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία αγαπημένη παρουσιάστρια του Star ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Χάρης Θεοχάρης.

Η παρουσιάστρια του Star που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία εξήγησε πως αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής τον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου κορωνοϊός

«Σας έχασα και με χάσατε γιατί δυστυχώς δύο ημέρες πριν την γ’ δόση και στο όριο της λήξης του 6μηνου μου από τον πλήρη εμβολιασμό μου, κόλλησα από την κόρη μου που το περνάει πολύ ελαφριά! Εγώ έχω όλα τα συμπτώματα που ξέρετε. Δέκατα, μυαλγία, συνάχι και πονόλαιμο και είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου ανάρτηση

Τα συμπτώματα που είχε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου εμφανίστηκε μέσω Skype στο «Happy Day» και αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα που έχει.

«Είμαι στην 8η μέρα, είμαι ψύχραιμη όμως. Την προπερασμένη εβδομάδα γύρισε η κόρη μου από το σχολείο με ένα συνάχι. Θεvρώ ότι είναι ένα συνάχι που προ covid δε θα του δίναμε καμία σημασία. Της έκανα κάθε μέρα self test για να είμαι σίγουρη γιατί και τα self και τα rapid χρειάζονται κάποιες μέρες για να δείξουν τα αποτελέσματα.

Την Παρασκευή ήρθε και η κόρη του άντρα μου, είναι 19 ετών οπότε η 16χρονη με την 19χρονη βγήκανε το βράδυ. Είναι διπλά εμβολιασμένες και οι δυο, γυρίσανε το Σάββατο. Την Κυριακή μου λέει η μαμά μου να πάω να πάρω φαγητό, λέω ας πάρω και την κόρη μου αλλά λέω ας κάνω και ένα self test. Βγήκε θετικό, την πήγα να κάνει rapid το οποίο βγήκε επίσης θετικό και εκεί σήμανε συναγερμός», είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.