"Κόλαφος" η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται από τα κανάλια»

«Δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει “εγώ προτιμώ εκείνη"»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία βρέθηκαν στη συναυλία της Panik Records για τα δέκα χρόνια λειτουργίας, ήταν και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM τον γυρισμό της στην Ελλάδα αλλά και το πως βιώνει την σύγκριση που δέχεται σε σχέση με την Βίκυ Καγιά η οποία ήταν τις προηγούμενες σεζόν στο ριάλιτι μόδας.

Οι δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

«Παίρνω πολύ αγάπη από τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μου πουν κάτι όμορφο, χαίρονται με την παρουσία μου. Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια, δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει “εγώ προτιμώ εκείνη” μου λένε ότι χαίρονται για την παρουσία μου».

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που ήρθα στην Ελλάδα. Το εξωτερικό είναι εκεί, το σπίτι μου το έχω εκεί, κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω, έχω τις δουλειές μου, αλλά μου αρέσει που είμαι πίσω εδώ».

Σχετικά με το αν θα βρίσκεται στο επόμενο GNTM: «Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχει γίνει συζήτησει, δεν έχουμε κάνει καν το live μας. Όταν τελειώσουμε θα πάει η κουβέντα προς όλους. Θα ήθελα να είμαι, έχουμε κάνει ωραία παρέα και περνάμε όμορφα».

«Είναι αστείο να με συγκρίνουν με την Καγιά...» - Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/10) η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία της στο GNTM 4, καθώς και σε όλους όσους τη συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο εξήγησε πως η κάθε μία δίνει ένα δικό της στίγμα στο ριάλιτι και έτσι είναι άσκοπο να μπαίνει κανείς σε διαδικασία σύγκρισης.

«Το GNTM είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πριν ένα χρόνο. Ήμουν έτοιμοι να κάνω το GNTM. Είναι αστείο να υπάρχει σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση.

Καταλαβαίνω ότι μπορείς να πεις πως φεύγει ένα πρόσωπο, έρχεται ένα άλλο, άρα αυτόματα θα κάνουμε μια σύγκριση. Το να γίνει μια σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο, νομίζω ότι είναι λίγο περίεργο.

Το καταλαβαίνω εν μέρει, απλά θεωρώ ότι εγώ έχω έρθει με τη δική μου την εμπειρία στο χώρο αυτά τα χρόνια και με τη δική μου ματιά και ζώντας έξω που καλώς ή κακώς τα βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Κι έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα», είπε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.