«Είμαι πολύ κοντά στην έξοδο» - Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα συνεργάτη της

Επικό περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είμαι πολύ κοντά στην έξοδο» - Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα συνεργάτη της

Τα απρόοπτα δεν έχουν τέλος για την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της. Χθες (9/12) η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε και έβγαλε το ακουστικό της και σήμερα (10/12) ένας συνεργάτης της, απείλησε με πολύ χιούμορ πάντα πως θα αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή στην εκπομπή η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της συζήτησαν για την νέα επιτυχία του Στέφανου Πιτσίνιαγκα "Δυνατά", το οποίο ακούγεται παντού τις τελευταίες μέρες και έτσι η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε πως της αρέσει πολύ.

«Θοδωρή θα στο αφιερώσω με την καρδιά μου, μόλις το βρουν και το βάλουν…», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να απαντάει: «Αλήθεια; Είμαι πολύ κοντά στην έξοδο».

Η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας αυτή τη συζήτηση είπε: «Μου θύμισες τις παλιές εκπομπές που έλεγες «εγώ θέλω μία καρέκλα που το ένα πόδι μου να είναι λίγο έξω, λίγο απ’ έξω»!

Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη - Έμαθε πως μπαίνει στο Survivor 5 o...

Μέσα από τη χθεσινή της εκπομπή (9/12) η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, συζήτησαν για τους Διάσημους που έχει ακουστεί πως θα μπουν σε λίγο καιρό στο Survivor 5 (δείτε εδώ μερικά από τα ονόματα). Ένα από τα πρόσωπα αυτά σόκαρε την παρουσιάστρια.

Ο λόγος για τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος φαίνεται πως επίσης τραβάει δρόμο για Άγιο Δομίνικο. Η Ελένη Μενεγάκη μόλις άκουσε το όνομά του έπαθε σοκ.

Ο Κωντσαντίνος Βασάλος που ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή είπε: «Ο Απόστολος Ρουβάς είναι έτοιμος να υπογράψει… Είναι σε συζητήσεις».

Η Ελένη Μενεγάκη πάγωσε και αμέσως απάντησε: «Ρε συ πού τα ξέρεις; Ο Απόστολος εδώ δεν ήταν με την Δανάη