Βαλεντίνη Παπαδάκη: Δημοσίευσε βίντεο που θηλάζει τον γιο της - Χαμός στο instagram

Ότι πιο γλυκό έχουμε δει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαλεντίνη Παπαδάκη: Δημοσίευσε βίντεο που θηλάζει τον γιο της - Χαμός στο instagram

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές βιώνουν τους τελευταίους μήνες η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ καθώς έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η Βαλεντινή φαίνεται να απολαμβάνει τον ρόλο της μητέρας και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης (10/12), η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της. Συγκεκριμένα, η Βαλεντίνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, την ώρα που τον θηλάζει, ενώ το ίδιο είχε κάνει ξανά και πριν λίγο καιρό.

Βίντεο με την Βαλεντίνη Παπαδάκη που θηλάζει τον γιο της

"Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα..." - Η αποκάλυψή της Βαλεντίνη για την αποβολή που είχε

Καλεσμένοι στο Πρωινό βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς πριν περίπου δύο μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, και στο δύσκολο διάστημα που αντιμετώπισαν, όταν η Βαλεντίνη είχε αποβάλει.

«Πήγαμε για μια εξέταση και μας είπε ο γιατρός: Ξέρετε, υπάρχει πρόβλημα. Κι εμείς στην αρχή λέγαμε: Ωραία, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, ούτε καν μας περνούσε από το μυαλό. Θυμάμαι τι δυσκολία είχε ο γιατρός να μου μεταφέρει αυτά που ήθελε να μου πει. Όταν το κατάλαβα, εκείνη ακόμα με ρώταγε: Δηλαδή, τι θα κάνουμε; Πάει τελείωσε της λέω. Δηλαδή, μου λέει, πρέπει να κάνω κάποια αγωγή; Ποια αγωγή παιδί μου, πρέπει να το βγάλουμε της είπα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα τέλος, πάμε παρακάτω», δήλωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.