Τάνια Τρύπη: "Δεν σκοτωθήκαμε κιόλας! Χωρίσαμε..." - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Καζάκο

Αυτές είναι οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάνια Τρύπη:

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Παρασκευής (10/12) η Τάνια Τρύπη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Καζάκο, ο οποίος πρόσφατα πραγματοποίησε μια νέα εμφάνιση με την 25χρονη σύντρόφο του.

Η αναφορά της Τρύπη στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Καζάκο

«Δεν σκοτωθήκαμε κιόλας. Χωρίσαμε αγαπώντας ο ένας τον άλλον. Δεν είναι ότι σκοτωθήκαμε. Καθόλου γρήγορα, έγινε όπως έπρεπε να γίνει.

Είναι πολύ καλή χημεία. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε πολύ καλή προσωπική σχέση, ότι θα ταιριάζαμε επαγγελματικά. Με τίποτα. Και το αντίθετο. Εδώ πέρα μας έκατσε καλά αυτό. Έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας και λειτουργούμε πάρα πολύ καλά ο ένας με τον άλλον και έχουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη».

Λίγα λόγια για την Τάνια Τρύπη

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Μαίρης Βογιατζή Τράγκα». Η καριέρα της ξεκίνησε από μικρή ηλικία όταν σε ηλικία μόλις 12 ετών ερμήνευσε την μικρή Έλεν Κέλλερ στο έργο Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο "Κηποθέατρο Αλίκη". . Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Κώστας Φέρρης, ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Πάνος Κοκκινόπουλος και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Από το 1993 μέχρι το 1997 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία και μάνατζερ των Beatles, Αλέξη Μάρδα. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Μαρίνα (1993).

Από το 1999 μέχρι το 2007 ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο και απέκτησαν μια κόρη, την Τζένη (2000).