Το Αύριο Μας Ανήκει: Αυλαία για την σειρά του MEGA; Η απάντηση του Κωνσταντίνου Λάγκου

Η αποκάλυψή του στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το Αύριο Μας Ανήκει: Αυλαία για την σειρά του MEGA; Η απάντηση του Κωνσταντίνου Λάγκου

Στην κάμερα της εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε το πρωί της Παρασκευής (10/12) ο πρωταγωνιστής της σειράς Το αύριο μας Ανήκει, Κωνσταντίνος Λάγκος.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες για το τέλος της σειράς (δείτε εδώ και τις εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου).

Η απάντηση του Λάγκου για το τέλος της σειράς Το αύριο μας Ανήκει

«Εμένα έτσι κι αλλιώς η δουλειά μου ήταν για κάποια επεισόδια, αυτή ήταν η συμφωνία, επεκτάθηκε ο ρόλος και συνεχίζω. Δεν ξέρω από εκεί και πέρα τι συζητάει η παραγωγή με το κανάλι και τι αποφάσεις έχουν πάρει».

Αναφορικά με τους ηθοποιούς που αποχωρούν από παραστάσεις για να συμμετάσχουν σε ριάλιτι είπε: «Θεωρώ ότι ως επαγγελματίας, αν έχεις επιλέξει κάτι, το σωστό για εμένα είναι να το φέρεις εις πέρας. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Αν ήμουν μέλος ενός θιάσου που κάποιος θα έφευγε, θα ένιωθα ανασφάλεια. Ειδικά αν είναι από το βασικό cast σίγουρα υπάρχει αναταραχή μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Τα λεφτά είναι λεφτά, θα ήταν ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα reality».

Τι θα δούμε την Δεύτερα 13/12

Ο Πασχάλης εξηγεί στην Τατιάνα ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί και θέλει να διαπραγματευτεί τους όρους της παράδοσής του, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει με ψυχραιμία.

Η Φανή και ο Νικηφόρος καταθέτουν όλα τα στοιχεία που έχουν εναντίον του Μίλτου, ο οποίος ανακρίνεται απ’ τον Λευτέρη. Η κατάσταση του Μένιου σταθεροποιείται και η Αλεξάνδρα ενημερώνει την Κορίνα ότι μπορεί επιτέλους να τον πάρει στο σπίτι.