"Ήμουν ερωτευμένη μαζί του" - Η συγκινητική εξομολόγηση της Εριέττας για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο

"Όλες οι κόρες για τον μπαμπά τους πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η σημερινή (10/12) εκπομπή του Σάκη Ρουβά, Idols, ήταν πλήρως αφιερωμένη στον Νίκο Κούρκουλο. Ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν για εκείνον ήταν φυσικά και η κόρη του, Εριέττα Κούρκουλου, η οποία σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Η επιχειρηματίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον έρωτα της μητέρας της, Μαριάννας Λάτση, με τον Νίκο Κούρκουλο.

Οι δηλώσεις της Εριέττας για τους γονείς της, Λάτση και Κούρκουλος

«Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει πολύ. Όταν τσακωνόντουσαν για μας πιο πολύ, στεναχωριόταν πολύ. Μέχρι το τέλος την κοίταζε στα μάτια. Ήταν εκείνη, οι δυο τους και μετά εμείς».

Για το καταφύγιο που έχει φτιάξει είπε: «Αυτόν τον χώρο τον είχε διαλέξει εκείνος, ήταν το όνειρό του να φτιάξουμε μια φάρμα, να μεγαλώσουμε και εμείς στη φύση… Χρόνο με τον χρόνο έχει γίνει αυτό που είναι σήμερα, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων…. Μας έφερνε συχνά εδώ… Κάναμε πράγματα που αλλιώς δε θα είχαμε την ευκαιρία να τα κάνουμε. Είχε άγχος για τον τρόπο που μεγαλώναμε, ήθελε να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Ελπίζω ότι πραγματοποιήθηκε αυτό και έχουμε κρατήσει αυτή την επαφή με την πραγματικότητα.

Όλες οι κόρες για τον μπαμπά τους πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ήταν πολύ αυστηρός αλλά μέσα από την αυστηρότητά του έδειχνε την αγάπη του. Θυμάμαι όταν ήμουν πέντε χρονών μπήκα στο σαλόνι κάτω, εκείνος έβλεπε μπάλα, εγώ πέταξα το μπουφάν κάτω και μου λέει “Τι ήταν αυτό; Θα το μαζέψει κάποιος; Θα είσαι 25 χρονών και θα έχεις κάποιων να τα μαζεύει;”. Ήταν πολύ πιο αυστηρός. Όταν θέλαμε να ακούσουμε ένα ναι πηγαίναμε στη μητέρα μου. Ισορροπούσαν και συμπλήρωναν απόλυτα ο ένας τον άλλο”», κατέληξε η Εριέττα.

Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου η Εριέττα Κούρκουλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Όλγας Κεφαλογιάννη, και η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια μάλιστα το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με το επίδεσμο που της έβαλαν στο χέρι μετά τον εμβολιασμό της.

Εριέττα Κούρκουλου εμβόλιο κορωνοϊού