Ατρόμητος ο Σάκης Ρουβάς - Βούτηξε στην θάλασσα Δεκέμβρη μήνα

Το απολαυστικό βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ατρόμητος ο Σάκης Ρουβάς - Βούτηξε στην θάλασσα Δεκέμβρη μήνα

Μπορεί να έχουμε Δεκέμβρη και να κοντεύουν τα Χριστουγέννα, ωστόσο αυτό φαίνεται πως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τον Σάκη Ρουβά να βουτήξει στην θάλασσα.

Ο γνωστός τραγουδιστής συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τις χειμερινές βουτιές.

«Τα καλύτερα μπάνια γίνονται τον Δεκέμβριο τελικά το αποφάσισα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς, με τον αδερφό του, εντωμεταξύ, να φημολογείται πως μπαίνει στο Survivor 5.

Το βίντεο με τις βουτιές του Ρουβά

Βραδινή έξοδος για την οικογένεια Ρουβά - Τα 4 παιδιά τους έκλεψαν την παράσταση στιλιστικά

Τα Χριστούγεννα για την οικογένεια του Σάκη Ρουβά (δείτε εδώ τον τραγουδιστή ντυμένο Άγιο Βασίλη) και της Κάτιας Ζυγούλη είναι μια μεγάλη γιορτή κάθε χρόνο, αφού όλη η οικογένεια έχει την ευκαιρία να περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί, γύρω από το γιορτινό τραπέζι, κάνοντας από πριν όλες τις προετοιμασίες και έχοντας περάσει πολλές ώρες παίζοντας και μαγειρεύοντας στην κουζίνα, φτιάχνοντας γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές.

Έναν μήνα περίπου πριν -και πιο συγκεκριμένα στις 5/11- ακόμα μία φορά βρέθηκαν όλοι μαζί να γιορτάζουν τα γενέθλια της μεγάλης τους κόρης, της Αναστασίας, που έκλεισε τα 13, σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η εικόνα όλης της οικογένειας γύρω από το γιορτινό τραπέζι έχει γίνει πλέον εδώ και δύο χρόνια... θεσμός! Η μικρή Αναστασία, για ακόμα μία χρονιά, έκανε με κλειστά μάτια τη δική της ευχή σβήνοντας τα κεράκια της, ακούγοντας το “happy birthday” από τους γονείς και τα αδέλφια της Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα και ανοίγοντας τα δώρα της.

Το όμορφο κορίτσι, που όσο μεγαλώνει μοιάζει περισσότερο στη μαμά της –την έχει κιόλας φτάσει στο ύψος- είναι δεμένο με τα αδέλφια της και φυσικά τους συμπεριφέρεται προστατευτικά, γνωρίζοντας ότι εκείνη είναι η πρωτότοκη της οικογένειας, που αμέσως μετά τη μαμά και τον μπαμπά έχει τον ρόλο του “αρχηγού”!

Οικογένεια Σάκη ΡουβάΟικογένεια Σάκη Ρουβά

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη περιοδικό YOU