Δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του Γιώργου Τράγκα - Δυστυχώς έγινε γνωστό

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του Γιώργου Τράγκα - Δυστυχώς έγινε γνωστό

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Τράγκας, με την υγεία του να πηγαίνει δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο. Πριν από λίγο μάλιστα, έγινε γνωστό ότι διασωληνώθηκε.

Στην εκπομπή T-live μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής (10/12) ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του, ο οποίος μετέφερε τα νεότερα με την υγεία του.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Τράγκα

«Ενώ έδειχνε πως πηγαίνει καλύτερα τουλάχιστον όσον αφορά στο αναπνευστικό του, τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, καθώς έδειξε ότι υπάρχει μία καρδιακή επιπλοκή. Είχαμε μία αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να το αποφύγει, τελικά δεν το απέφυγε. Συνεχίζει μία μάχη που όπως έχει δείξει ξέρει να τη δίνει.

Ο Γιώργος Τράγκας όπως είχε πει πολλάκις, δεν ήταν κατά του εμβολίου, ήταν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Και ο ίδιος είχε τις φοβίες του, φοβόταν διάφορες επιπλοκές που θα μπορούσαν να του παρουσιαστούν όπως κάποιες αλλεργίες, σε συνδυασμό με το ζάχαρό του».

Ποιος είναι ο Γιώργος Τράγκας

Όπως αναφέρει η Βικιπαίδεια, γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1949, στο Μεταξουργείο. Ο πατέρας του εργαζόταν ως γυναικολόγος. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε τοπικά μέσα από μικρή ηλικία και εργάσθηκε στο περιοδικό Εικόνες της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Βασικός σταθμός στην πορεία του ήταν η εφημερίδα Βραδυνή, στην οποία και εργάστηκε επί σειρά ετών. Υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ επί σειρά ετών, πριν ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ. Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του τύπου έχει διατελέσει και εκδότης των εντύπων «Χώρα», «Crash» και «Ανεξαρτησία».

Σε τηλεοπτικό επίπεδο παρουσίαζε στον παλιό ΣΚΑΪ (νυν Alpha) τις εκπομπές Χωρίς Αναισθητικό και Viva, η οποία μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1,στον καινούργιο ΣΚΑΪ τον Ελεύθερο Σκοπευτή και άλλες εκπομπές. Συμμετείχε επίσης σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών (κυρίως του Alter, του Extra Channel, του Action 24, του Νέου Epsilon TV και του παλαιού Epsilon TV (σήμερα Open Beyond)), ως πολιτικός σχολιαστής.