Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

«Μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία...» - "Ράγισε" καρδιές η Εριέττα Κούρκουλου για τον θάνατο του πατέρα της

Η συγκινητική εξομολόγησή της για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

«Μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία...» -
News 11.12.2021 09:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το χθεσινό (10/12) Idols, του Σάκη Ρουβά ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Κούρκουλου και έτσι στην εκπομπή μίλησε και η αγαπημένη του κόρη, Εριέττα Κούρκουλου, η οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν αρρώστησε.

Η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία περιμένει αυτόν τον καιρό το πρώτο της παιδάκι, εξήγησε πως ο πατέρας της μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν δυνατός και προσπαθούσε να το νικήσει.

Η εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου για τον πατέρα της

«Όταν έμαθα για την ασθένεια, αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας από μικρή ηλικία. Δηλαδή πρέπει να αρρώστησε όταν εγώ ήμουν έξι χρονών. Δεν μας το είπε αμέσως αλλά το καταλαβαίνεις, όταν υπάρχει μια τέτοια αρρώστια μέσα σε ένα σπίτι δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τίποτα.

Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία. Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του. Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα.

Ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας που μεγαλώσαμε έτσι. Ο ίδιος προσπαθούσε να μας προετοιμάσει για αυτό που θα συμβεί, λέγοντας μας ότι “δεν θα είμαι πάντα κοντά σας αλλά αυτά που ζούμε και λέμε τώρα θα είναι όντως μαζί σας για πάντα”. Αρρώστησε τρεις φορές οπότε περάσαμε διάφορα στάδια.

Σίγουρα καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα. Ποτέ δεν σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά του με τη μηχανή. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα πήγαινε στο Εθνικό. Δεν είναι ένας άνθρωπος που τον είδαμε πολλές φορές διαλυμένο. Το πολέμαγε, φαινόταν ότι είχε κουραστεί, αλλά ήταν δυνατός μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου.

"Ήμουν ερωτευμένη μαζί του"

«Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει πολύ. Όταν τσακωνόντουσαν για μας πιο πολύ, στεναχωριόταν πολύ. Μέχρι το τέλος την κοίταζε στα μάτια. Ήταν εκείνη, οι δυο τους και μετά εμείς».

Για το καταφύγιο που έχει φτιάξει είπε: «Αυτόν τον χώρο τον είχε διαλέξει εκείνος, ήταν το όνειρό του να φτιάξουμε μια φάρμα, να μεγαλώσουμε και εμείς στη φύση… Χρόνο με τον χρόνο έχει γίνει αυτό που είναι σήμερα, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων…. Μας έφερνε συχνά εδώ… Κάναμε πράγματα που αλλιώς δε θα είχαμε την ευκαιρία να τα κάνουμε. Είχε άγχος για τον τρόπο που μεγαλώναμε, ήθελε να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Ελπίζω ότι πραγματοποιήθηκε αυτό και έχουμε κρατήσει αυτή την επαφή με την πραγματικότητα.

Όλες οι κόρες για τον μπαμπά τους πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ήταν πολύ αυστηρός αλλά μέσα από την αυστηρότητά του έδειχνε την αγάπη του. Θυμάμαι όταν ήμουν πέντε χρονών μπήκα στο σαλόνι κάτω, εκείνος έβλεπε μπάλα, εγώ πέταξα το μπουφάν κάτω και μου λέει “Τι ήταν αυτό; Θα το μαζέψει κάποιος; Θα είσαι 25 χρονών και θα έχεις κάποιων να τα μαζεύει;”. Ήταν πολύ πιο αυστηρός. Όταν θέλαμε να ακούσουμε ένα ναι πηγαίναμε στη μητέρα μου. Ισορροπούσαν και συμπλήρωναν απόλυτα ο ένας τον άλλο”», κατέληξε η Εριέττα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου η Εριέττα Κούρκουλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

«Φτάνει! Μορφωθείτε! Διαβάστε!» - Εξωφρενών η Εριέττα Κούρκουλου με Σουλτάτο και Λασκαράκη

Share