Αμαρυλλίς: Με μάξι κολλητό φόρεμα - Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αμαρυλλίς: Με μάξι κολλητό φόρεμα - Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Αμαρυλλίς βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς είναι έγκυος και περιμένει πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Το βράδυ της Παρασκευής (10/12) η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλίτσα στην έναρξη του Έναστρον.

Η ίδια από το καλοκαίρι που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της είχε αποφασίσει να μην κάνει καμία δημόσια δήλωση για το θέμα, ενώ απέφευγε και τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η Αμαρυλλίς και ο αγαπημένος της, Κώστας Ματσίκας, είναι ζευγάρι εδώ και πάνω από δέκα χρόνια και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η δημόσια εμφάνιση της Αμαρυλλίς με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αμαρυλλίς εγκυμοσύνη

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Αμαρυλλίς

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 όπου μεγάλωσε και τελείωσε τις σπουδές της σε Πρότυπο Τεχνικό Λύκειο με την ειδικότητα παραϊατρικά επαγγέλματα.

Το χειμώνα του 1997 και σε ηλικία μόλις 16 χρονών, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο ‘Γοργόνες και Μάγκες’ δίπλα στο Γιάννη Τάσσιο και την Έλενα Λιβανού. Εκεί ο Στέλιος Ρόκκος θα προσέξει την ιδιαιτερότητα της φωνής και την pop παρουσία της, θα γνωριστούν, και το χειμώνα του 1998 θα συνεργαστούν στο ‘ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ’ μαζί με το Νίκο Κουρκούλη και την Πέγκυ Ζήνα. Ακολουθούν συνεργασίες με τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Πέγκυ Ζήνα, τον Πάνο Κιάμο, το Βαλάντη, την Αποστολία Ζώη.

Το 2003 θα κυκλοφορήσει το πρώτο της single από τη ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ, με τίτλο “ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ”, σε μουσική των EXIS (Σπύρος Κοντάκης, Βασίλης Γκίνος) και στίχους Δημήτρη Σωτάκη.

Η συνέχεια θα είναι στο “ΑΠΟΛΛΩΝ” όπου μαζί με την Πέγκυ Ζήνα εμφανίζονται ο Κώστας Καραφώτης και Νίνο. Το καλοκαίρι του 2006 θα κυκλοφορήσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ” από τη VIRUS MUSIC, σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Τάσου Βογιατζή, Νίκου Γρίτση και Γιάννη Μπαγουλή. . Επόμενος σταθμός “ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO”, όπου θα την φιλοξενήσει για τον χειμώνα που ακολουθεί, δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα, τον Θάνο Τζάνη και την Γιάννα Τερζή. Την ίδια περίοδο θα κλείσει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία “HEAVEN” και το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2007, με τίτλο “ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ” σε μουσική Βαγγέλη Τούντα και στίχους Εύης Δρούτσα. Το χειμώνα 2007-2008 η Αμαρυλλίς εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fix.

Έγκυος για πρώτη φορά η Αμαρρυλίς

Το καλοκαίρι του 2008 έρχεται το επόμενο δισκογραφικό βήμα, ένα σύγχρονο λαϊκό album με τίτλο «Είμαστε ένα» με 11 καινούρια τραγούδια και την υπογραφή εξ’ ολοκλήρου του Χριστόδουλου Σιγανού και του Βαλεντίνο που της χαρίζει 2 επιτυχίες το «Γιατί δεν παντρευόμαστε» και το «Είμαστε ένα». Παράλληλα εμφανίζεται στο ΘΕΑ δίπλα στο Σταμάτη Γονίδη και στη συνέχεια συνεργάζεται με τον Πάνο Κιάμο στα Αστέρια μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2009.

Τον Δεκέμβριο του 2009 η Αμαρυλλίς επανέρχεται με την τρίτη δισκογραφική δουλειά της από τη Heaven και πέμπτη προσωπική, το cd single «Οσο υπάρχεις εσύ» όπου συνεργάζεται ξανά με τον Χριστόφορο Γερμενή σε 4 τραγούδιο σε στίχο του Βασίλη Γιαννόπουλου και ενορχήστρωση του Soumka. Την ίδια περίοδο θα συνεργαστεί με το Νότη Σφακιανάκη στο ‘Έναστρον’. O χειμώνας του 2010-11 τη βρίσκει στο πλάι του Γιάννη Πλούταρχου στο Cosmostage αλλά και στο studio όπου ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια. Κυκλοφορεί το «Αυτό είναι ο έρωτας» σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου. Την ίδια περίοδο, η τηλεοπτική της εμφάνιση στο show του “Mega Just the 2of us” μαζί με το Δημήτρη Ουγγαρέζο κλέβει στην κυριολεξία τις εντυπώσεις.

Οι πιο πρόσφατες επιτυχίες της σφραγίζονται από τη συνεργασία της με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου με τα τραγούδια «Σε χρειάζομαι» και «Δεν υπάρχεις εσύ».